Şimdi Ara

Windows 98 SE nasıl cd ye çekilir yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 98 nasıl cd ye çekilir eniştemin bilgisayarına 98 kurucam fakat cd ye çekmem lazım 98 i bu işlerdende fazla anlamam yardımlarınızı bekliyorum

• Windows 98 asla kurmayın gidin onun yerine daha hızlı olan windows 2000 professional kurun.
  • cd ye çekmek derken
  • bilgisayarımdaki 98 i cd ye yazıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: RingOfDie

bilgisayarımdaki 98 i cd ye yazıcam

ubuntu kur....
  • ingilizce yada turkce farki icin:
    Windows 98 Eng Cd sinin icerigini WIN98EN isimli bir klasor yaratip icine koyalim
    Windows 98 TR Cd sinin icerigini WIN98TR isimli bir klasor yaratip icine koyalim

cogunlukla insanlarda Windows 98 cdsi olmuyor, onun yerine Windows 98 cdsinin icindeki win98 klasoru bulunuyor, karisikligi onlemek icin resme bakarsin:

Windows 98 SE nasıl cd ye çekilir yardım edin lütfen

**dosya konumlari onemli, resimdeki tum windowslar olmasi sart degil, klasor yapisinin nasil olmasini gostermek icin toplu resim cekildi.

http://www.4shared.com/dir/7462570/2ee83f1c/Ghost.html
    den
    Ghost11_s50_Mini_ISO.rar
    dosyasini indir, icindeki .iso dosyasini masaustune cikar.

sonra ultra iso programi kullanarak bu iso dosyasi ac ve icine Win98TR yada Win98EN klasorunu surukle-birak ile koy. ultra iso da save e tikla ve ultra iso yu kapat.

masaustundeki .iso dosyasini cd ye cek, cdden bilgisayari actiginda cikan menude sag altta "Win98TR & WinMETR & Win98eng & WinMEeng" menusunu sec, sonra win98 kurulumu baslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 30 Haziran 2008; 20:28:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.