arkadaş yeni bir sistem aldım. özellikleri şunlar e8200 EP35-DS3R 2.1 2*1 DDR2 800 MHZ SEAGATE 250 410AS SAPPHİRE 3650 512 MB DDR2 EKRAN KARTI TT SOPRANO SAMSUNG BW 206 LCD
Sorum şu şekilde.... sistemde şu an xp yüklü... pc açıyorum windows yükleniyor logo çıkıyor tam haş geldiniz yazısı gelmeden ekran gidiyor monitörün power ışığı 1 sn aralıklarla yanıp sönmeye başlıyor.. ayrıca windows un açıldığını speakerlardan anlıyorum.
pc ye reset atıp başlatınca bu sorun ortaya çıkmıyor. gayet rahat ve sorunsuz açılıyor... düzeldi diye akşam pc nin ve monitörün elektrik kablosunu pirizden çektim..
ertesi gün pc açtığımda yine ekran aynı şekilde karardı.. reset atıp tekrar başlatınca düzeldi...
bu problemin kaynağı neler olabilir...
ne yapmamı önerirsiniz....
yardımlarınız için teşekkürler.
GüvenLi Modda aç Makinayı aynı sorun devam edersen HDD yi sök Başka Makinada chkdsk yap
aynı Sorun devam Ederse şayet Sen C deki yedeğini al at formatı başka yolu Yok bunuN
"HDD yi sök Başka Makinada chkdsk yap" derken ne yapmalıyım..
Şuan Sökmene gerek yok
Sen Bitane İşletim sistemin Nyse Onun cd tak Cd diden Çalıştır ve Onar de
gelenPencereLere 1. sine enter 2. 1 enter 3. Y. parolası istiyecek onada enter sonre C: ye gelcek ekran Kendi otomatikmen Oraha chkdsk /p yaz o Bittiksten sonra chkdsk /r yaz oda bittikten sonra exit yaz makinan aaçılır.
Açılmazzsa Format :)
üstat bende bu alay sıfır işletim sistemini kurduktan sonra oldu. bu yapacağım işlem sonucunda en kötü format atacağım yine sorun muhtemelen devam edecektir... değil mi?
senin söylediğinden anladığım kadarıyla işletim sistemi ekranı tam tanımlayamamış doğru mu?
arkadaşlar ethernet kartları bilgisayar kapalıykende sinyal gönderirler... acaba bu ekran kartları içinde geçerli olabilirmi?
quote:
Orjinalden alıntı: kocabekci
arkadaş yeni bir sistem aldım. özellikleri şunlar e8200 EP35-DS3R 2.1 2*1 DDR2 800 MHZ SEAGATE 250 410AS SAPPHİRE 3650 512 MB DDR2 EKRAN KARTI TT SOPRANO SAMSUNG BW 206 LCD
Sorum şu şekilde.... sistemde şu an xp yüklü... pc açıyorum windows yükleniyor logo çıkıyor tam haş geldiniz yazısı gelmeden ekran gidiyor monitörün power ışığı 1 sn aralıklarla yanıp sönmeye başlıyor.. ayrıca windows un açıldığını speakerlardan anlıyorum.
pc ye reset atıp başlatınca bu sorun ortaya çıkmıyor. gayet rahat ve sorunsuz açılıyor... düzeldi diye akşam pc nin ve monitörün elektrik kablosunu pirizden çektim..
ertesi gün pc açtığımda yine ekran aynı şekilde karardı.. reset atıp tekrar başlatınca düzeldi...
bu problemin kaynağı neler olabilir...
ne yapmamı önerirsiniz....
yardımlarınız için teşekkürler.
Bana kalırsa bu sorun monitörünün çözünürlülük ve Hertz ayarlarıyla alakalı olabilir.... Güvenli kipte açıp bu ayarları değiştirmeyi dene.....
güvenli modda açılmıyor pc :(
onuda denedim
Bios a gir default settings yap sorunun çözülür...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme