Şimdi Ara

Windows aciliyor ama renkler birbirine giriyor.bazen mavi ekran hatası veriyor.nerede sorun var arkadaşlar.model vaivo sve1513V1ESI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • engincan76 E kullanıcısına yanıt
    Hocam display driver uninstaller ile silip tekrar yüklediğiniz halde çalışmıyorsa diyotunda da sıkıntı olabilir. Emin değilim. Belki sürücü yüklemede de sıkıntı yaşıyorda olabilirsiniz. Kurtarma medyanız olsaydı kesin sürücü kesin donanım kaynaklı diyebilirdim lakin bilemiyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ati radeon hd ile ilgili birsürü şikayet okuyorum internette, tanımadığına dair win 10 dan sonra. dediğiniz gibi tekrar bu programla yapacagım bakalım değişecek mi
  • yükledim ama mavi ekran hatası verdi. sanırım ekran kartından kaynaklı. acer laptopumda ekran kartını fırında ısıtarak bir süre kulanmıştım. ama sony vaivo ekran kartını da yerinden çıkarıp boyle bir sey yapabilirmiyim. yada sony servise mi göndersem bir çözüm gelir mi ne dersiniz
  • Aynı Sorun bendede var 3 5 servis gezdi hepsi ekran değişecek dedi şimdi ankara uygun fiuyatlı yer arıyorum.
  • bilgisayarı laptop a baglayarak kullandım ama ekran kartı gitmişti zaten. artık oyle de açılmamaya basladı. i5 laptop alırken dünya paralar veriyoruz ama ekran kartından dolayı gümlüyorlar bir zaman sonra.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.