Şimdi Ara

Windows Acilmiyor bozuldu (Bozuldu Emekler bosa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar win 7 kullaniyordum defenderden gunceleme yapamadim konu acmistim konu linkihttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117901300&p=1&anchorToGo=117918270#117918270 Bugun Iso dosyasini indirdim dosyalar felan kopyaladi bitisde boyle hata verdi Bilgisayariniz duzgun baslatilamadi altta ise yeniden baslat ve gelismis secenekler var klavyeyi okumuyor ne yapmam lazim butun yuklenmesini bekledim ne yapim yaw cok sinirlendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin pc sanırsam otomatik onarım yapıyordur.Güvenli mod felan demişler ama çözümü olmaz.Bir de fixboot komutu vardı.Gelişmiş seçeneklere girip komut istemini aç ve gir.Sonra yeniden başlat

DÜZGÜN ve ORJİNAL bir iso dosyasıyla yeniden format atmanız gerekiyor.Eğer anahtarı biliyorsan win10 kurulumu esnasında girebilirsin.Kabul ediyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 23 Haziran 2016; 0:10:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

Sizin pc sanırsam otomatik onarım yapıyordur.

DÜZGÜN ve ORJİNAL bir iso dosyasıyla yeniden format atmanız gerekiyor.Eğer anahtarı biliyorsan win10 kurulumu esnasında girebilirsin.Kabul ediyor diye biliyorum.

Windows bozuk oldugundan mi boyle yapiyor sizce
  • ciikolove C kullanıcısına yanıt
    Olabilir.Genellikle bozuk dosyalar nedeniyle oluyor.Mesajımda düzenleme yaptım fixboot komutunu gir olmassa format at.Verilerini komut isteminden kurtarabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.