Şimdi Ara

Windows Cihazların Geleceğini Nasıl Görüyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yoldagezen

Ben yukarıda mağazaya konulmadı diye bir cümle yazmışmıyım bak bi! Sen programı yaz geliştirici durumu olarak yolla mağazaya kabul ettir nasıl ekleniyor ha onu yapmak istemiyor musun makinan da sanal şekilde yazdığın programı kullanamayacaksan yazılımcıyım diye gezmeyeceksin ortada,yazacak adam her şekilde yazar sen meraklanma,

"insider şubat ayında çıktı hangi bir kişi veya firma w10m için özel program yazdı!"
    Yazmışsın ya?

Senin dediğin tarihte uygulama yazılamıyordu. Sdk'lar 29 temmuz'da çıktı. 30 temmuz'da da mağazaya uygulama koyma(app submission) açıldı.

Sinirlerimi bozdun 2 dk.da. Bundan sonra cevaplayacaksan düzgün şeylerle gel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ,Windows 10 gökten mi indi bundan önceki surumlerle bir değilmi tabanı,bu os nin çekirdeği nt kullanmıyormu da program yazılmıyormu!? ,şubat ayında çıkan preview surumden 29 temmuza kadar bu adamlar programsız boşmu kullandı cihazı?,sdk sız yazılım yapılmıyor mu Visual studiolar filan ne güne duruyor?sen yaz 8.1 için nasıl olsa nt taban kodlar sana ait fazladan birşey yapacaksan nasıl olsa kolayca eklersin,sen gozunde çok buyutmuşsun bu platformu haberin olsun,masaüstü ile mobil platformu bir tutma bence,
    6 ay sonra bu yazdıklarıma döner bakarsın haklıymış, adam olmaz bu platform diye söylemişti dersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoldagezen

,Windows 10 gökten mi indi bundan önceki surumlerle bir değilmi tabanı,bu os nin çekirdeği nt kullanmıyormu da program yazılmıyormu!? ,şubat ayında çıkan preview surumden 29 temmuza kadar bu adamlar programsız boşmu kullandı cihazı?,sdk sız yazılım yapılmıyor mu Visual studiolar filan ne güne duruyor?sen yaz 8.1 için nasıl olsa nt taban kodlar sana ait fazladan birşey yapacaksan nasıl olsa kolayca eklersin,sen gozunde çok buyutmuşsun bu platformu haberin olsun,masaüstü ile mobil platformu bir tutma bence,
    6 ay sonra bu yazdıklarıma döner bakarsın haklıymış, adam olmaz bu platform diye söylemişti dersin

Yav sen bunları yazarken ciddi misin?

Ben sana diyorum ki Windows 10 için uygulama yazılamıyor. Sen bana normal programlar yok mu diyorsun. Lan win32 uygulamasını ne yapayım ben? Windows 10'un numarası Universal uygulamalar değil mi?

Senin başta dediğin şey Windows 10 Imsider Preview şubatta çıktı daha w10 a uygılama yazan yok. Bunu yapabilmeleri için 29 temmuzu beklemeleri GEREKİYORDU! SDK olmadan uygulama yazılmıyor mu ne demek? SDK zaten Yazılım Geliştirme Kiti demek. Windows 10 için bu 29 Temmuz'da çıktı. Ve bu sadece Visual Studio 2015 sürümleriyle çalışıyor yani her Visual Studio'da Windows 10 uygulaması yazamazsın. Ki 2015 sürümü de 28 Temmuz'da çıktı. Sdk sonraki gün, mağaza da bir sonraki gün açıldı. Bana bir şey bilmeden atlama diyorsun kendin her konuda yorum yapıyorsun!

Windows 10 eski tip win32 uygulamalarını da windows 8.1 uygulamalarını da destekliyor ama sadece 'destekliyor' ana mevsuzu Windows 10 uygulamaları, UWP uygulamaları.

Bundan sonra cevap yazma, cevap vermeyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows phone uygulama kıtlığından sonra yeni lumialar sadece belli bir kesime hitap ediyor. Bakıyoruz hep 5inc in üstünde ekran boyutuna sahip olan telefonlar geliyor. ha 4 ve 4.5 civarında model yok demiyorum ama bunlar yeni çıkan modellerle yarışamıyor. Artık microsoft lumia sevdasından vazgeçip adı lumia surface gibi değil de, önceden piyasaya sürülmemiş bir cihaz serisi ortaya koyması gerekiyor ve bu serideki telefon modelerinin adı 1020, 930 gibi olmaması lazım. insanların akıllarında kalıcı, basit adlar olmalı ki insanların aklında bir imaj oluşsun. mesela telefondan anlamayan adama 'bak benim lumia falan filanım var desem' adam o da ne der. ama benim bir ayfonum var desem ne olup olmadığını bilir. microsoft ta bu imajı ancak sürekli olan reklamlarla ve çeşitli kesimlere hitap eden telefonlar üreterek yapabilir. burada ben ms her ay bir telefon çıkarsın demiyorum, çeşitli kesimlere hitap eden, kararlı bir şekilde gelişen, yılda 1/2 kere yenilenip piyasaya sürülen bir telefon serisi gerektiğini düşünüyorum. hem böylece lumia ile yakalanaman kullanıcı kitlesi yakalanacak ve de teknoloji mağzalarındaki ms cihazlar da artacaktır. bunlardan sonra microsoft iphone 4ste gibi kendi telefonlarına uzun bir süre yeni windows phone işletim sistemi güncellemeleri vermeli (ör/ wp 8.1 den wp10a yükseltmek gibi). aksi taktirde wp cihazların önü açık gözükmüyor.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 6 Nisan 2021; 23:36:41 >
  • birkaç karo boyayacak diye millet heyecan yapmış:D Note 4 tokatlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.