Şimdi Ara

Windows Defender yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows 8.1 kullanmaktayım. Varsayılan anti-virüs programı olan Windows Defender yeterli mi? Ayrıca McAfee kurulu bilgisayarı ilk aldığımda kuruluydu ve bilgisayar başlangıçta bana göre hantal kalıyor. McAfee ile alakalı olabilir mi?

Bilgisayarımın özellikleri;

Intel Core i7 4710HQ 2.5 GHz
    16 GB RAM 1600 MHz
    NVidia GeForce GTX860M 4GB
    1 TB 5400 RPM HDD + 8 GB SSD

Sistem nasıl daha hızlı çalışabilir ve tavsiye edeceğiniz virüs programı varsa belirtirseniz sevinirim

• McAfee sistemi yormaz,özellikle sizinkini.Ayrıca ücretsiz geldiyse hiç silmeyin bence.
  • Fakat pc'de açılışta bir yavaşlık söz konusu bana anormal geldi hocam
  • Kaç saniyede açılıyor?
  • 10-15 saniye arası. Aslında kast ettiğim açıldıktan sonra bir süre işlemler yavaş oluyor. Mesela sağ tıklayınca menü 2-3 saniye sonra açılıyor.
  • 10-15 saniye bence çok iyi.Pencere efektlerini vs. kapatmayı deneyin.(Winkey+R-->sysdm.cpl-->Gelişmiş-->Performans-->En iyi performans için ayarla-->tamam)
    Yine olmazsa Pc bakım programlarından kullanın.
  • Responsive07 kullanıcısına yanıt
    Mcafee başlatmayı geçiktirir bu yüzden sistemi yormayan bir antivirüs arıyorsan Eset kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 mi Windows 7 mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belki 5-6 yıldır aktif antivirüs ve firewall kullanmıyorum.

Eğer tıkladığın yerlere dikkat ediyorsan, yazılımları sadece kaynağından veya güvenlik sitelerinden indiriyorsan sorun olmaz. yazılım kurulumlarında da 3.parti yazılım indirme ve kurulumlarına müsade etmemek gerekir.

Ülkemizde; açtığınız bu konu gibi konular, en fazla olan konulardandır. İstediğiniz antivirüsleri kursanız dahi, kişinin kullanıcı alışkanlıkları ve temel güvenlik bilgisi eksikse yine de zararlılar sisteme kolaylıkla girecektir.

Kripto ile ilgili diğer konuya bakın, hepsi de zararlı nedeni ile belgeleri şifrelenmiş durumda. Hepsi de antivirüs kullanıyorlardı ??

Düzenli olarak,mbam ve eset online taramaları yaparım. Sistemde gereksiz yazılım indirip kaldırmaları yapmam. zaman zaman sistem logları alarak gerekli silme işlemlerini kolaylıkla yaparım. Hiç virüs derdim olmadı. Kolay kolay da olmaz. Olsada çözümü olanları kesin olarak çözerim.

Tavsiyem, kimsenin önerisi ile güvenlik aracı sisteme yüklemeyin.

• Yorumlar için teşekkürler. Dikkatli bir kullanıcı olduğumu düşünüyorum. Windows Defender tek başına yeterli olur mu acaba?
  • Responsive07 kullanıcısına yanıt
    Umarım açıklayıcı olmuştur

Windows Defender yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 30 Kasım 2014; 0:00:45 >
  • Comodo kurdum, sıkıntı yok. Windows Defender arada uyarı verir ama pek yeterli olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 30 Kasım 2014; 0:12:13 >
  • Herhangi bir virüs yok gözülüyor sisteminde
    Hem bu biçim log. Kullanıcı Asus gözüküyor HP sürücüleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 30 Kasım 2014; 19:15:19 >
  • Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Kişileri karıştırdın sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.