arkadaslar biliyorum ki benim gibi bu sorunla karsilasan coktur,bu yuzden bu konuyu actim umarim ustadlar yeni actigim icin kizmazlar , basliktada dedigim gibi windows deneyimi dizini calistirdigimda (sisteminiz windows deneyimi dizini hesaplanamadi `) hatasi cikiyor. bunun sebebini bir turlu bulamadim benim pc den kaynaklandigini sanmam cunku vistada calisiyor. antivirus programi deseniz o zaten yok ee geriye ne kaliyor isletim sistemi hatali olabilirmi diyceksiniz oda degil cunku 3-4 cesit windows 7 denedim hepsinde ayni hatta orjinal de copy de denedim sonuc gene husran.benim aklima anakartin suruculerinden birisinin windows 7 ile cakistigi olabilir ama zaten windows kendisi yukledi hepsini. bu problemle karsilasip cozebilen varmi nasil cozebilirim yahu? burdanda bazi arkadasin karsilastigi ayni probleme ulasabilirsiniz : http://forum.donanimhaber.com/m_29524803/mpage_2/key_/tm.htm
amma cok cevap veren oldu gozlerim yaşardi
bu konuda hic bilgi sahibi olan yokmu yaav? en azindan bilmiyorum diye mesajda atabilirdiniz beni yanliz birakmamak icin