Bildirim
Windows failed to start
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Güvenli kipte açmayı denediniz mi? -
Win 8.1 acmayi denedim ama acamadim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman, ekranda da yazdığı gibi Windows kurulum medyası takıp tamir etmeyi denemelisin. -
Kotu oldu bu ya hic bi yedek felanda yok elimde en son çare format yine teşekkürler
Önce tamir etmeyi deneyin. Tamir başarılı olursa formata gerek kalmaz. Veri kaybınızda olmaz. -
Guvenli modda baslatabilirsem sistem geri yukleme yapmayi denicem ama baslatamiyorum f8 yapina ve ya sifte basip reset atarak olmadi
Direk kurulum medyasından boot etmeyi düşünebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Wartortleee
Guvenli modda baslatabilirsem sistem geri yukleme yapmayi denicem ama baslatamiyorum f8 yapina ve ya sifte basip reset atarak olmadi
Live cd ile sistemi başlat. Yedek al sonra format veya onarımı düşün bence..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet basit ... Eline win 7 cd al repeair e tıkla komut istemini aç a tıkla diskpart yaz sonra list disk yaz Raw yazan diskin harfini aklında tut ve exit yaz sonra chkdsk /r /f d(diskin harfi neyse ben d olarak aldım): yaz işlem bitene kadar bekle. Sonra bilgisayarı aç. Tabii cd yi çıkarmayı unutma, düzelmiş olacaktır.
Olmazsa benden değil ben dış kaynaktan araştırıp buldum ve çevirdim
Çeviri bana aittir. İngilizce bir siteden alınmıştır. Translate kullanılmamıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bersan1 -- 11 Mayıs 2015; 13:52:35 > -
8AYRICA İNFO YAZAN KISIMDA aşağı yukarı şöyle yazıyor : Boot ayarları dosyaları(dataları) senin kişisel bilgisayarında bulunamadı veya contains hatası.
cONTAİNS NE DEMEK BİLMİYORUM. Lütfen geri dönüş yap (yani sonucu bildir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bersan1 -- 11 Mayıs 2015; 13:56:53 > -
Bilgisayari ilk aldigimda verilen win 7 format cd si formatlicam direk bi kac oyunun yedeginide arkadastan aldim zaten bi format gerekiyodu tesekkurler arkadaslar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X