Şimdi Ara

windows guncellestirmeleri yapilandirilamadi, degisiklikler geri yukleniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, delirecegim.. arkadasim 2 gun once bu bilgisayar win8 i kaldirmaz diyip, win7 yukledi flash belleginden.. nasil yapti bakmadim. Orjinal degildir sanirim.. 2 gun her sey normal ve guzeldi. Arada takilmalar oluyordu lol oynarken ozellikle. Ekran karti surucusunu sanirim, yuklemeyi unutup sonradan yukledi.. cok anlamam:) neyse.. guzeldi falan. Bugun bilgisayari actigimda guncellestirmeleri yuklemeye basladi. Yeniden baslatti.. ve dam! Guncellestirmeler yapilandirilamadi, geri aliniyor kapatmayin. 2 saat bekledim. Sonra kapatip yeniden baslatmayi denedim:/ yapmamalıydım sanirim.. simdi bilgisayar acilirken windows baslatiliyoru geciyor. Baslatma onarmayi baslat ve windowsu normal olarak baslat cikiyor ikisini de denedim, windowsu normal olarak baslati sectigimde kisa sureligine bi mavi ekran verip yeniden baslatiyor. Yine ayni yere geliyor. Kisir dongu yani.. digerini sectigimde guvenli moddaki gibi ok isareti buyuk oluyor ve sadece windows arka plani gozukuyor. Masaüstü falan yok.. f8e bastim acarken, bilinen en son iyi sistemi geri yukle gibi bisey vardi. Onu da sectim, yine mavi ekran verip yeniden baslatti.. guvenli modu deneyince de sadece siyah ekran veriyor.. format mi dersiniz? Format cozer mi? pc acer aspires 5745 model no zr7a.. tesekkurler okuduysaniz o bile yeter baya uzun oldu :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elbette format çözer ama eğer önemli dosyalarınız varsa Linux falan kurup bir yedek alın derim.
    Ama format herşeyi çözecektir.Tabi orjinal iso ile atarsanız daha iyi ve güvenilir olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasim cok tesekkur ederim cevap verdigin icin.. format attirdim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.