Şimdi Ara

Windows Güvenlik Uyarısı'ndan bıktım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows 8.1 kullanıyorum, bir süredir tüm uygulamalarda Windows Güvenlik Uyarısı'nı alıyorum, W7'de böyle bir uyarı vermemesi için bir şeyler yapıldığını hatırlıyorum ama W8.1 de böyle bir şey bulamadım.

Güvenlik duvarını kapatmadan bu zırt pırt çıkan bildirimlerden kurtulabilmemin yolunu bilen var mıdır acaba?

• Devre dışı bırakmak için ilk olarak başlat menüsünü açın. UAC yazın ve sağdan "Ayarlar"a tıklayın. Sol kısımda "Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını değiştir" seçeneği gözükecek. Buna tıklayın ve ayar penceresini açın. Buradaki ayarı en aşağıya çekip "Tamam" deyin. Son kez çıkan soruya da Evet demeniz yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 8 Ekim 2016; 18:52:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bynoname kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Benim Windows 7'de olup W8.1'de bulamadığımı söylediğim yer burasıydı esasen, fakat girince en altta indirilmiş olduğunu gördüm, buna rağmen hala her defasında karşıma çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esclamazione

Teşekkürler. Benim Windows 7'de olup W8.1'de bulamadığımı söylediğim yer burasıydı esasen, fakat girince en altta indirilmiş olduğunu gördüm, buna rağmen hala her defasında karşıma çıkıyor.

Açıp kapamayı bi deneyin belki işe yarayabilir. Aktif edip restart atıp sonrada kapatıp deneyin.

• bynoname kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam dediklerini denedim ama yine aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esclamazione

Malesef hocam dediklerini denedim ama yine aynı.

Son çağre format.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 10 Ekim 2016; 19:18:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.