Şimdi Ara

Windows için İphone 3G OS 3.0 Jail Break (JB) Resimli Anlatım. (GÜNCELLENDİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
25.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jb yapıcam ama iphone m 3.0.1 versiyonu bi sorun olur mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

jb yapıcam ama iphone m 3.0.1 versiyonu bi sorun olur mu sizce?

aynısından bende arkadaşın telefonunu yapıcam. yanlız kafama takılan aktivasyon esnasında apple bağlanıp bu versiyonu yükleyebilir yada yükleyemez diye onay almıyor mu?
  • benim 3g olmuyor waiting for reboot ta kaldı bu problemide kimse çözemiyor youtube da plug unplug yapın diyorlar yaptım oda olmadı jailbreaksız mi gezecez ya

edit hallettim ama galiba telefonu jailbreaksiz 3.0 yaptım cydia felan yüklenmedi

jailbreak önce yükledi sonra itunes yazan altındada usb bulununa bir not çıktı açtım itunes u shift + restore yaptım 3.0 dosyasını şeçtim ama galiba jailsiz yükledi anlmadım açıkcası benim iphone jailbreksiz mi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc 12 -- 11 Ekim 2009; 0:16:10 >
  • 3G ve 3GS'ler için 3.1.2 sürümü jailbreak ve unlock nasıl yapacağınızı ağağıdaki dökümandan bulabilirsiniz.
    http://gamertr.wordpress.com/2009/11/04/170/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 13 Kasım 2009; 21:16:28 >
  • Birçoğunuza saçma gelebilir ama Itouch içinde oluyor değil mi bu işlem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Birçoğunuza saçma gelebilir ama Itouch içinde oluyor değil mi bu işlem?

Olur
  • 1- Bu Jailbreak işlemi kablosuz ağa sahip insanlar için olanı değil mi? Bende kablosuz ağ bağlantısı yok onun için ayrı bir yer buldum. Heralde ondan yapmam gerekiyor?

2- Benimkinin versionu 2.2.1 bunu 3.0 yaparsam Itouch'da ki bütün oyunlarım videolarım silinecek mi? Silinmeme ihtimali varsa, nasıl yapabilirim? Anladığım kadarıyla restore yapıyor.

3- Unlock işlemi sadece Iphone kullanıcılarını ilgilendiriyor sanırsam?

2.2.1 Jailbreak'i için bayağı uğraşmıştım, sağolsun forumdan bir arkadaş bana bıkmadan yardım etmişti. Kısaca pek anlamıyorum bu işlerden, sorduğum sorular saçmaysa mazur görün. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goa Mania

3G ve 3GS'ler için 3.1.2 sürümü jailbreak ve unlock nasıl yapacağınızı ağağıdaki dökümandan bulabilirsiniz.
    http://gamertr.wordpress.com/2009/11/04/170/

p.m attım...
  • Teşekkür ederim Oronra detaylı anlatımın için. Yalnız bir soru sorayım sana IClarified kaynağını cydia ya tanıtamıyorum installer olması gerekiyor galiba, bir arkadaş bu kaynağı çok övdü siz ne diyorsunuz ?
  • ya kardeşler ben konyadan ahmet 3gs 16 gb ı phone getirttim yurtdışından unlock yaptırdım ama kapanmaması gerekiyormuş bu ne demek kapandımı açılmıyor bir daha seri nosunun 4. ve 5. rakamı 48 Imei i 0120..... ne yapmam lazım teşekkürler şimdiden
  • Çok zor bir işlem gibi duruyor. Hala düşünüyorum iphone 4 biraz daha bekliyip Türkiyeden mi alsam yoksa yurtdışına gittiğimde ordan mı alsam.
  • neden yurtdışı cihazlarda denemeyelim ?
    ben bugün rusyadan alacağım ipadi.burdaki jailbreaki yapsam nasıl bir sorun çıkar ki
  • ya arkadaşlar ben bu işelerden hiç anlamıyorum. ben ve arkadaşım bu jealbreak yaptırmak istiyoruz birilerine yaptıramaz mıyız.izmirde bildiğiniz yer var mı bu konuda bize yardımcı olabilecek?
  • Bu konu tarihi eser olduğu için hala üst konuda sanırım. Yaw güncel rehber yaptık. Üst konuda 3.0 jailbreak var. Pes doğrusu
  • hocam 3gs 32gb 3.1.3 jailbreakli cihazım var aynen dediğiniz şekilde yaptım lakin iphonede siyah ekranda yuklemeler yapınca son kısımlarda hata veriyor image eror login vs.. bekliyor sonra tekrar aynı şekilde açılıyor.herşeyi denedim sayılır.neden olabilir sizce
  • aynen ayni hata bendede var
  • Konu Güzel.
  • selamlar arkadaşlar benim iphone 3gs 16 gb ios 5.0.1 yüklü ben 4.3.3 yüklemek istiyorum ben nasil yapabilirim bilgisayarım windows 7 tabanlidir... yardımcı olursanız sevinirim shs kaydım yok :(
  • arkadaşlar bende 3g iphone en son versiyon hangisidir ve nasıl yüklerim en kısa yoldan çok sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakani

arkadaşlar bende 3g iphone en son versiyon hangisidir ve nasıl yüklerim en kısa yoldan çok sağolun.

3G lerde son sürüm 4.2.1 dir. itunesa bagladıgınızda update edin zaten onu cekecektir.Ama tavsiyem 3.1.3 sürümünü kullanmanızdır
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.