Şimdi Ara

Windows kayıt bilgilerini nasıl değiştiririm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar. bilgisayarım özelliklerinden genelde sistem özellikleri kayıt bilgileri falan yazıyor ya. orda ki kayıt bilgilerini değiştirme şansım varmı.

Windows kayıt bilgilerini nasıl değiştiririm

• o değiştirecim yeri windows kurarken şifreyi girmeden önceki ekranda yazıyorum. ordan kaydediliyor. bi yardım edecek olan yok mu orayı değiştirmek için format mı atiim yanii. hadi arkadaşlar lütfeeeen
  • regeditte arasana ordaki kayıt girdisiini gir bull gorduğun yere istediğin kelimeyii yaz sora nereye ne girdiğini not al sorun cıkmasın orası zannedersem domain adı falan değil normalde oda orda yazıyoo biraz cebelleştim =))
  • buldugum her kelimeyi değiştirdiğimde yeniden başlatmama gerek var mı. bi kaç tane buldum değiştirdim hatta yeniden başlattım düzelmedi. bu kayıt bilgilerinin regeditteki kesin adresi hakkında bilgi verebilirsen sevinirim. cebelleştiğin içinde saol...
  • yok arkadaşlar bulamadığım regeditler var galiba isimlerin çogunu değiştirdim ama hala kayıt bilgisi değişmedi. bu konuda bilgisi olan arkadaşlaar yardııım lütfeen
  • bende tam olarak yerini bilmiyormm arayarak bulunabilir buyuk bi ihtimal farklı şekillerdede ara istersen ama yanlıs yerleri değiştirme formatlamak zorunda kalma gerçii eninde sonunda formatlıcakmısın gibi bi his var içimde ama ......
  • ya formatlamak sorun değil onun nasıl yapıldıgını öğrenmek. yoksa şimdiye çok formatlamıştım. yine de ilgin için tşkler dostum saol... ne yapacaz hepsini tek tek denicez artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dene ama sora yeniden baslattıgında acılmzsa işletim sistemnde ceşitlii hatalaraa denk gelirsen beni anma sonra ok kolaay gelsin =)
  • bilgisayarım /özellikler/ bilgisayar adı/ degiştire tıkla oraya istedigini yaz yeniden başlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmaca28 -- 7 Eylül 2006; 10:51:42 >
  • yok babacan orası yemiyor. bende öyle sanıyordum ama maalesef düzelmedi.
  • hayır ben şimdi kendim değiştirerek deneyip öyle yazdım
    trkçe karekter kullanma birde ilk mesajı değiştirdim ona dikkat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmaca28 -- 7 Eylül 2006; 11:00:45 >
  • Orjinalden alıntı: atmaca28

hayır ben şimdi kendim değiştirerek deneyip öyle yazdım
    trkçe karekter kullanma birde ilk mesajı değiştirdim ona dikkat et

kusura bakma olmuyormuş yanılmışım
  • buldum arkadaşlar buldum şüküüür bee. arayan mevlasını buldu sonunda. size de söyleyimde kurtulalım.

regeditten şu adrese geliyoruz.

"Bilgisayarım\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microoft\Windows NT\CurrentVersion"

burda kayıt bilgilerindeki isimleri görürsünüz. üzerine çift tıklayıp ordan değiştirebilirsiniz.

kolay gelee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.