Şimdi Ara

Windows Key İle İlgili Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar Benim Laptop da windows 8 Biosa Gömülü Şekilde Var Ve Silip Windows 7 kurdum Fakat Key Elimde, Windows 8 Keyini Aldım Program Aracılığı ile

Şimdi Sorum Şu Masaüstü Pc Me Bu Key ile Windows 8 yükleyebilirmiyim

Laptop Format Atmamın sebebi Windows 8 HDD Kullanımı %100 Sürekli Buda Kasma Ve donmalara sebep Oluyor 7 kurdum canavar oldu Laptop
    Masaüstü Pc de ise SSD var o yüzden kurabilirmiyim..?

• Denemeden bilemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Denemeden bilemezsin.

Peki hocam Program 2 adet Key Gösterdi şimdi laptop 8 ile gelmişti fakat ücretsiz windows 10 yükledim Şuan Deneyeceğim 2 Key Windows 10 içinmi acaba ?
  • Normalde laptop keyi ile masaüstü etkinleşir. O keyi aldığın programı w8 varken mi aldın yoksa w10a geçtikten sonra mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi program bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Hangi program bu ?

RW everything İsimli Program daha Önce İsmini hatırlamıyorum başka bir program ile keyi bulmuştum Aynı çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Normalde laptop keyi ile masaüstü etkinleşir. O keyi aldığın programı w8 varken mi aldın yoksa w10a geçtikten sonra mı?

Hocam Şöyle Anlatayım Şuan 2 adet key var program bana 2 adet key gösterdi 1 key iyi hatılıyorum Windows 8 varken vardı 2 key ise windows 10 geçtikten sonra çıktı ortaya

Yani Şuan Windows 10 kurulu iken keyleri Aldım
  • Şimdi Hatırladım 2 program aida64 idi oda gösteriyor keyi
  • W8 varken aldığın keyi gir bakalım ne olacak?

• Yanlış bilmiyorsam, ilk key kurulum esnasında, ikincisi ise etkinleştirmede kullanılıyor..?

• quote:

Yanlış bilmiyorsam, ilk key kurulum esnasında, ikincisi ise etkinleştirmede kullanılıyor..?

Şuan Microsoft Sitesinden Ürünün İso Kalıbını İndiriyorum Windows 8 single Language 64 bit sürümü indikten sonra formata başlayıp Sizi Bilgilendireceğim Umarım Olur ve böylece başkalarıda Yapmak isterlerse Çözüm yolu olmuş olur

Sormamın tek sebebi Eğerki Olmaz ise Boşa Format atmayım Diye
  • Normalde oluyor dediğim gibi. Benim şu an masaüstünde kullandığım key, laptop keyi ve yaklaşık 1,5 yıldır defalarca format attım. Etkinleştirmede sorun çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bytehlike15

quote:

Yanlış bilmiyorsam, ilk key kurulum esnasında, ikincisi ise etkinleştirmede kullanılıyor..?

Şuan Microsoft Sitesinden Ürünün İso Kalıbını İndiriyorum Windows 8 single Language 64 bit sürümü indikten sonra formata başlayıp Sizi Bilgilendireceğim Umarım Olur ve böylece başkalarıda Yapmak isterlerse Çözüm yolu olmuş olur

Sormamın tek sebebi Eğerki Olmaz ise Boşa Format atmayım Diye

Yalnız w10 varken aldığın keyi girme. 8 deyken aldığını gir mutlaka.

• O zaman ilk keyi girecegim cunku windows 8 de ayniydi windows 10 kurdum yine ayni key fakat windows 10 da 2 ci key cikmisti

• Şöyle Bir Sorun Çıktı Bu Key Windows Sürümü İle Uyuşmuyor 8.1 single 64 bit indirdim Düz 8 mi Lazım Acaba ? yoksa Key Gümledimi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.