Şimdi Ara

Windows Keyim Gitti Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8 ile birlikte gelen laptopumu servise verdim serviste anakart bozukmuş değiştirdiler. Bir kaç ay sonra windows cdsiz format denen (Herşeyi kaldırın ve windowsu yeniden yükleyin) özelliğini kullanarak pcyi sıfırladım sonra ürün anahtarı artık çalışmıyor hatası aldım. (servisten önce de aynı şeyleri yaptım fakat bir sorun olmamıştı) bir süre uğraşmadan öyle kullandım fakat artık canımı sıkmaya başladı . Ürün anahtarı çalışmıyor yeni ürün anahtarı girin tarzında bir bölüm vardı oraya internetten bir kaç key girdim kabul etmedi sonra başka bir key girdim key girme yeri kayboldu ürün anahtarı şu anda etkinleştirilmiyor dedi.

Sorum budur : Ben şimdi bu pcyi yeniden servise versem sen key girmişsin falan filan diye sorun çıkarırlar mı yoksa hallederlermi ?

tahminimce serviste yeni anakatrla birlikte tek seferlik bir key girmişlerç

• Ben de pcyi formata göndermiştim pc sanırım orjinal olmayan w8 atılmış. Bu orj. Keye nerden baktın ve nereye giriysun ? Sen sormuşsun ama senin bilgin dhaa çok gibi bn de sana soraym

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi Sabun kullanıcısına yanıt
    Hayır, firmanın veritabanlarında hangi seri numarasına hangi keyin verildiği kayıt edilmiş olması lazım. Anakart değişse bile orjinal keyi tekrar anakarta yüklemeleri gerekir. Bunu yapmamışlar galiba. Servisten keyi anakarta yüklemelrini isteyin. Yanaşmazlarsa tüketici hakem heyetine başvurun.

• Bnimde anakartımda gömülü 8 lisansı var anakart değişmedi ama kullanamıyorum
  • Arkadaşlar tıpatıp aynı sorun benimde başıma geldi. Ablamın laptop'unu tamire verdik, anakart arızalıymış değiştirdiler. Lakin artık ürün anahtarı yok. Yetkili servise vermemiştik acaba lisansı HP'den alabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Arkadaşlar tıpatıp aynı sorun benimde başıma geldi. Ablamın laptop'unu tamire verdik, anakart arızalıymış değiştirdiler. Lakin artık ürün anahtarı yok. Yetkili servise vermemiştik acaba lisansı HP'den alabilir miyiz?

Az once laptopu servise verdim haber bekliyorum galince yazarim buraya

• Aynı sürüm, aynı bit değerinde yüklerseniz kabul edecektir. Oem olduğu için 8 lisansıyla doğrudan 8.1 yüklersen, veya 64 lisansı ile 32 bit yüklemeye çalışırsan kabul etmeyebilir. Veyahut aynı key başka pcde kullanılmaya çalışılmışsa karalisteye düşmüş olabilir. Şayet bunlarda sorun yoksa biosa gömülü keyde sorun vardır. PC üreticisi/distrübütörü/servisi ile irtibata geçin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serviste biz sizi arıcaz birazdan deyip gönderdiler pcyi alıp. Arayan soran olmadı 1.5 gün boyunca bende sinirlendim gittim daha bakmamışlar bile sonra dedim format attsınlar bari kendi genel keyleri girerler rahatlarım falan formata da 50tl istediler beyler ,inanabiliyor musunuz 50TL Yıl 2015 hangi sürüm atcaksınız dedim bilmiyoruz dedi

Özet Grundig servis ÇÖP

Yarın ubuntu kullanmaya başlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddi Sabun -- 28 Ağustos 2015; 1:11:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.