Şimdi Ara

windows kurulumunda sorun yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecen gun xp coktu, wndows acılır gbi yapıodu mavi ekran gelyodu we resetlenyodu. Kardesm windowsu acılırken cıkması gerektgni o yuzden tustan kapattıgını soledi. genelde bse olmaz ama bazen sorun cıkartablr bole. recovery consoledan fixboot we mbr denedkten sonra alet iice uctu we wndows acılır gbi bile yapmamaya basladı, ben de format ataym dedm, formatı atıor ama ondan sonra wndows dosyalarını kopyalıor cd den, 1 res atıor we bu resten sonra windows setup a girmesi lazım, ama bunu yapmak yerne en basa gryor we partition sectryor her sefer aynı seklde basa donuor. Yardım ederseniz cok sewinecegm, hdd uctu ise sanırım garantisi olacaktı daha, teşekkürler

• geçen gün aynı sorun benm basıma geldi bide kafam dalgındı 5 defamı 6 defamı ne hddyi biçimlendirmişimdaha sonra baska hdd le denedim sorun düzeldi
  • yani hdd mi bozulmus dyorsun? partition slp tekrar yapsam acep yardımı olur mu
  • partition sldm su an baslıo yuklemeye aynı sorunu yasayan olursa bunu denesin
  • bu sorun ya hdd den yada ram den kaynaklanır bunların iyi çalıştığından emin ol eğer ram çok eski ise ramdende olabilir....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.