Bildirim
windows live mail sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yokmu bu sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlar -
bu sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum ama varsa başka bir mailin onda da aynı sorun oluyormu bir onu dene. yoksa 2 dk da bi mail al bi bak. eğer sorun yoksa senin mail adresinin ayarlarında vardır bi problem. eğer o mailde de aynı ise bi tarayıcı değiştir onda dene . büyük ihtimal geçici bişeydir ama sen bi bu dedimi bi dene -
bu şirket mailimiz windows live mailden gönderiyoruz sorun hala aynı malesef.
ne kadar boşlukta bıraksakta gönder dedigimzde boşluklar kayboluyor hepsi alt alta çıkıyor -
birader aynı sorun bende de var... siz çözebildiniz mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Black-rider
bu şirket mailimiz windows live mailden gönderiyoruz sorun hala aynı malesef.
ne kadar boşlukta bıraksakta gönder dedigimzde boşluklar kayboluyor hepsi alt alta çıkıyor
Boşlukları bırakırken enter yerine shift+enter kullanırsanız mailiniz karşıya boşluklu haliyle gidecektir. Enter kullanınca neden olmadığını veya olacaksa da ne yapmak gerektiğini bilmiyorum ama dediğim gibi illa boşluk kullanmak gerekiyorsa shift+enter işinizi görecektir. -
shift+enter denedim ve hem boşluk sorunu hem de karakter bozulması ortadan kalktı... teşekkürler... -
Sorun hakkında konuştuğumuz zaman çok denedim ama herhangi bir yol bulamadım ben ne yazık ki. Ama dediğiniz gibi bir çözümü olduğunu umuyorum ben de. Shift + Enter ı zamanla kullandıkça alışıyor artık eliniz. Eğer çözüm bulamazsanız alışmaktan başka bir çare yok gibi -
bende de aynı problem var, hala çözemedim. shift+enter nereye kadar? bir önceki sürüme mi dönsek? -
HTML olarak düzenlemeyi dene -
Cook eski bir sorun, ve halen daha devam etmekte. mikrosoft sagolsun ne cozum uretiyor, ne de arkadas bunun ozelligi budur diyor. Shift+enter bir cozum degil, ozellikle belge duzenleme isi ile ugrasirken ciddi sorun olusturacak birsey bu . su an ben de cozumu ariyorum. shift+enter disinda cozum bulabilmis olan var mi acaba? -
Bnde buna yardm bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X