Bildirim
windows live mail sorunu
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yokmu bu sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlar -
bu sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum ama varsa başka bir mailin onda da aynı sorun oluyormu bir onu dene. yoksa 2 dk da bi mail al bi bak. eğer sorun yoksa senin mail adresinin ayarlarında vardır bi problem. eğer o mailde de aynı ise bi tarayıcı değiştir onda dene . büyük ihtimal geçici bişeydir ama sen bi bu dedimi bi dene -
bu şirket mailimiz windows live mailden gönderiyoruz sorun hala aynı malesef.
ne kadar boşlukta bıraksakta gönder dedigimzde boşluklar kayboluyor hepsi alt alta çıkıyor -
birader aynı sorun bende de var... siz çözebildiniz mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Black-rider
bu şirket mailimiz windows live mailden gönderiyoruz sorun hala aynı malesef.
ne kadar boşlukta bıraksakta gönder dedigimzde boşluklar kayboluyor hepsi alt alta çıkıyor
Boşlukları bırakırken enter yerine shift+enter kullanırsanız mailiniz karşıya boşluklu haliyle gidecektir. Enter kullanınca neden olmadığını veya olacaksa da ne yapmak gerektiğini bilmiyorum ama dediğim gibi illa boşluk kullanmak gerekiyorsa shift+enter işinizi görecektir. -
shift+enter denedim ve hem boşluk sorunu hem de karakter bozulması ortadan kalktı... teşekkürler... -
Sorun hakkında konuştuğumuz zaman çok denedim ama herhangi bir yol bulamadım ben ne yazık ki. Ama dediğiniz gibi bir çözümü olduğunu umuyorum ben de. Shift + Enter ı zamanla kullandıkça alışıyor artık eliniz. Eğer çözüm bulamazsanız alışmaktan başka bir çare yok gibi -
bende de aynı problem var, hala çözemedim. shift+enter nereye kadar? bir önceki sürüme mi dönsek? -
HTML olarak düzenlemeyi dene -
Cook eski bir sorun, ve halen daha devam etmekte. mikrosoft sagolsun ne cozum uretiyor, ne de arkadas bunun ozelligi budur diyor. Shift+enter bir cozum degil, ozellikle belge duzenleme isi ile ugrasirken ciddi sorun olusturacak birsey bu . su an ben de cozumu ariyorum. shift+enter disinda cozum bulabilmis olan var mi acaba? -
Bnde buna yardm bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- nokia güvenlik kodu
- tv de usb den video izleme formatı
- iki modemi birbirine bağlamak
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- laptop menteşe tamiri
- root ne demek
- zyxel modem kurulumu
- suya düşen telefon
- udf dosyası nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X