Bildirim
windows live messenger açılıp kapanıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bağlantı sorunu bende de oluodu bosuna format atmsıın msn de sorun vardı galiba yada bağlanttı sorunu her neyse ama ben kaldırdım bastan< yukledim tüm dosyalarını sildim sende öle yap benim düzeldi valla hadi kolay gele yardımcı olabilirsem ne mutlu bana -
ilgin içinn teşekkürler sorunuu çözebildimm sadece denetim masasında program ekle/kaldırdan windows live messengerii onar diosunn düzelio.. -
arkadaşım program ekle kaldır bölümünde onar diye bir buton yok nasıl olacak yardım edin lütfen.msn i açıyorum açılıyor ama hemen kapanıyor -
yeni format attım bu sorun oluştu tekrar silip yüklediğimde düzelmedi şimdi onarmayı deniyorum.. :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: doganay79
arkadaşım program ekle kaldır bölümünde onar diye bir buton yok nasıl olacak yardım edin lütfen.msn i açıyorum açılıyor ama hemen kapanıyor
ekle kaldırda windows live ı kaldır deyince iki seçenek geliyor onar ve kaldır diye..
ancak ikisi de işe yaramıyor az önce onarmayı da denedim..
:(
başka çözüm var mı arkadaşlar?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- instagram yoruma yanıt vermeyi kapatma
- whatsapp bu video gönderilemiyor hatası
- instagram engellenen hesapları gizleme
- whatsapp hesabını silince aynı numarayla tekrar açılır mi
- comnet indirim kodu
- t??c? nick yazma pubg
- snapchat hesap silme
- instagram threads nedir
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- whatsapp hesap silme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X