Şimdi Ara

Windows Media Player'da playlist

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
4.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows media player'da playlist yaptığım zaman, player'ı kapatınca normal olarak playlist buharlaşıp havaya karışıyor. Winamp gibi hatırlamıyor playlist'i. Hatırlaması için ne yapmam lazım?

Windows Media Player'da playlist

• Playerda sağ tarafta sarkıların hepsini sec ve sağ tıkla ekle yeni calma listesi olustur sonra olusturdugun listeyi belgelerim müziğim calma listelerim de bulabilirsin koay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Amet -- 2 Şubat 2009; 6:18:51 >
  • onu yapmayı biliyorum ama her seferinde onla uğraşmak istemiyorum. benim istediğim böyle rasgele 6-7 şarkı playlist'e atıp dinlemek ve player'ın bi dahaki açılışta bunları playlist'te tutması
  • up
  • Kitaplıkta çalma listesi oluştur ?
  • her seferinde liste oluştur-kaydet-isim ver yapmak istemiyorum. tek istediğim listeye attığım 5-6 şarkının windows media player'ı tekrar açtığım zaman yine listede olması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablosuz Media Player
    15 yıl önce açıldı
    Stremio Media Player sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak kardeşim playlisti masaüstüne kaydet media playerı değilde masaüstüne kaydettigini açacaksın açtıgında şarkılar kayıtlıdır çalmaya başlar.
  • anlatamadım.

ben her seferinde playlist kaydetmek istemiyorum.
    istediğim tek şey, listedeki şarkıların bi dahaki açtığımda silinmemesi. Aynı winamp'taki gibi yani. Winamp'ta playlist yaptığınızda playlist'i kaydetmeseniz bile daha sonra kapatıp açtığınızda aynı şarkılar hala listede oluyor. ben bunu windows media player'da da istiyorum ve zırt pırt playlist kaydetmek zorunda kalmak istemiyorum.

şimdi daha net oldu mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crosshair

anlatamadım.

ben her seferinde playlist kaydetmek istemiyorum.
    istediğim tek şey, listedeki şarkıların bi dahaki açtığımda silinmemesi. Aynı winamp'taki gibi yani. Winamp'ta playlist yaptığınızda playlist'i kaydetmeseniz bile daha sonra kapatıp açtığınızda aynı şarkılar hala listede oluyor. ben bunu windows media player'da da istiyorum ve zırt pırt playlist kaydetmek zorunda kalmak istemiyorum.

şimdi daha net oldu mu ?

net olduda çözümü bilmiyom şimdide
  • Gerçekten çok sıkıcı bir durum. Galiba şarkıyı attıktan sonra çıkış yaparken kaydedilsin mi diye soruyor. Evet diyince kaydediyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.