arkadaşlar windows media player da şarkı açmak istiyorum önce open playlist diyorum sonra from file dediğimde mp 3 lerin bulunduğu klasör açılıyo tümünü seçmek için ctrl + A yapıp tümünü seçiyorum aç deyince aömıyor ve bazı şarkılar için "dosya bulunamıyor.lütfen doğru yol ve dosya adının verildiğinden emin olun" diyor ama şarkıyı tek açınca açılıyor sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.şimdiden teşekkürler
aralarında müzük formatında olmayan dosya var mı? bi bak... Ben de denedim tamamını açtı
açmadığı şarkının ismini veriyo onu siliyorum bi başka veriyo şakıların 5 i winamp play list diyo dikkatımı çekti boyutları 1 kb diğerleri windows media file
quote:
Orjinalden alıntı: JAMESjack
açmadığı şarkının ismini veriyo onu siliyorum bi başka veriyo şakıların 5 i winamp play list diyo dikkatımı çekti boyutları 1 kb diğerleri windows media file
winamp play list'i tabi çalmaz, o şarkı diil playlist
yok 5 şarkının uzantısı o ayrıca çalmayanlar windows media player uzantılı ama şarkıyı tek açınca çalıyo media player ne hikmetse tümünü seçip aç deyince hata veriyo
quote:
yok 5 şarkının uzantısı o ayrıca çalmayanlar windows media player uzantılı ama şarkıyı tek açınca çalıyo media player ne hikmetse tümünü seçip aç deyince hata veriyo
tamam sen bide winampta açmayı dene, bakalım ne dicek
quote:
"tümünü seç" i kullanabilmen için hepsinin wmp destekli dosya olması lazım.. aradaki winamp playlistleri kaldırmadan olmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme