Bildirim
windows medya player sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yürüt tusunun altında secenek var oradan yapabilirsin.fakat bsplayer yukle her ayarı daha iyi -
öncelikle filmine sağ tıkla özellikler de. kare\saniye değerinin kaç olduğuna bak. sonrawww.divxplanet.com dan kare\saniye değerine uyan altyazıyı indir. sonra indirdiğin altyazı filmini elindeki film adıyla aynı olacak şekilde değiştir. örn : film dosyasının adı xyz ise altyazının adını da xyz olarak değiştir. sonra media player ı aç. önce filmi daha sonra altyazıyı listeye sürükle bırak. hepsi bu kadar...
kolay gelsin... esenlikler... -
sürükleyerek filmi ekledim ama altyazı gitmiyor
altyazı o şeklide eklenemiyor.
ben bu filmi bs player la izlemek istediğimde görüntü gelmiyor sadece sesler duyuluyor o sebeple windows medya player a muhtaç oldum dosya avi dosyası bs player göstermiyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba?
filmin adı the boondock saints
benzer sorun yaşayan ve çözen varsa anlatabilirmi acaba??
birde yürüt tuşunun altında herhangi bir seçenek yok ki
wm player 9 kullanıyorum..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X