Şimdi Ara

Windows Mobile 10 Yeni Konsept

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Reza Zareiyoutube
    New Concept for Windows 10 Mobile
    https://www.youtube.com/watch?v=TdRc_eMfWso

Bu video ne kadar gerçekçi ? Gerçekçiyse bu adamlar nerden buldular bu videoları, bilgileri... ?

• Bildirim ekranı çok iyiydi. Ama böyle şeyleri uygulamayla yapıyorlar. Bi ara bende yüklemiştim. Pek kullanışlı olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konsept tasarım bu tasarımın geleceğini sanmıyorum , zaten microsoft windows mobile 10'dan umudunu kesti yakında desteğide keser
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Telefon uretmeyecek ama işletim sistemini destekleyecekler.. Ha yaptıklarım yapacağımın garantisidir diye bi laf olsa da ben seviyorum wp işletim sistemini.. Np benim için.. Zaten eksikliklerini bilerek aldım

Ama mobil işletim sistemini tamamen kaldırmazlar kaldıramazlar.. Hem çağ mobilize oluyor hemde prestij artık onlar için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 24 Eylül 2016; 22:51:39 >
  • Bu eski bir video

• quote:

Orijinalden alıntı: c-myc

Bu eski bir video

ben yeni görmüştüde bir sorayım dedim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

quote:

Orijinalden alıntı: c-myc

Bu eski bir video

ben yeni görmüştüde bir sorayım dedim....

Sormadın direkt olarak 'yeni' diye başlık açtın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    hırs yaparak inatla beni takip ettiğin için saol..

ama bu benim wp10 sisteminden memnun olduğum gerçeğini değiştirmeyecek..

yani ihtiyaç meselesi.. kimine göre çöptür kullanışsızdır saygı duyarım... bana yetiyor ama..

sen ne kadar rahatsız, ve hırslı olursan ol benim memnuniyetim hakkında ben memnunum..

bu arada yazdıklarım falan seni rahatsız ediyorsa bloke edebilirsin kardeşim... seni üzmek istemem...
  • Hocam geliş se ne olacak. Mağazalar lumia satmıyorlar ki. Bir internet sitelerinde var.

Kaç senedir sabah akşam otobüse biniyorum binlerce insanın elinde telefon gördüm. Yarısından çoğu samsung zaten ama inan ki r tane lumia görmedim.
    Ya biz salağız yada onlar lumiaların windows pho nun değerini bilmiyor.

Ama bence onlar blmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazanın açılısı ofice açılışı tak diye açılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeyh-i Ekber İBN-İ ARABİ

Hocam geliş se ne olacak. Mağazalar lumia satmıyorlar ki. Bir internet sitelerinde var.

Kaç senedir sabah akşam otobüse biniyorum binlerce insanın elinde telefon gördüm. Yarısından çoğu samsung zaten ama inan ki r tane lumia görmedim.
    Ya biz salağız yada onlar lumiaların windows pho nun değerini bilmiyor.

Ama bence onlar blmiyor

''Milyarlarca insanın aynı ahlaksızlıklaraını paylaşıyor olması bu ahlaksızlıkları birer erdem haline getirmez, bu kadar çok yanlışı birlikte yapmaları, tüm bu yanlışları doğruya dönüştürmez ve milyonlarca insanın aynı tür zihinsel patalojiye sahip olmaları, bu insanların zihinsel açıdan sağlıklı olduğunu göstermez..''
    Erich Fromm

şakası bir yana tercih meselesi işte..Geçenlerde işe gittim elemanlar 20'li yaşlarda... Arkadaşların tek konusu ne zaman iphone 7 alabilecekleriydi.. Çalışanlar barkod sayımı yapıyorlar.. Aralarında iphone 4 kullanan var.. (4s bile değil..) Adamlardan biri 1 senede 3 tane iphone değiştirmekle övünüyordu...

Biz ne yapalım :) İsteyen istediğini yapar.. Ama ihtiyaçlarını belirleyip en az masrafla en çok ihtiyacı karşılamak bir akıl meselesidir.. Benim aklım bu tarz insanlara yetmiyor.. Ne yapalım ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.