Şimdi Ara

Windows Mobile'da sis uzantili dosyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim size bir sorum olacak acaba windows mobile işletim sistemine sahip telefonlarda/pda'larda symbian işletim sisteminde oyun,program vb. kurulum dosyaları olan sis dosyalarını çalıştırmak mümkün mü acaba?

yani ben eger windows mobile yuklu bir telefon alırsam sis uzantılı kurulum dosyası olan oyunları çalıştırabilir miyim??

• bir bilgisi olan yok mu arkadaslar?
  • Çalışmaz , çünki .sis uzantılı dosyalar Symbian işletim sisteminde çalışacak şekilde hazırlanmıştır.Herhangi bir Emülatör programı yazılırsa belki çalışabilir şu an böyle bir emülatör program var mı bilemiyorum. Java emülatörleri sayesinde Java programları çalıştırabilirsin , WM Standart sürümlerde Java emülatör programı yükleyip çalıştırabiliyorsun, WM Profesyonel sürümlerde Java gömülü olarak hazır bulunuyor sanıyorum, onda da istediğin Java programlarını ve oyunlarını kullanabilirsin.
    Ayrıca .sis uzantılı dosyaları neden WM'de çalıştırmak istiyorsun ki ? WM için binlerce mükemmel program var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 9 Aralık 2008; 13:48:20 >
  • evet var ama mesela güzel oyunlar var symbian için yazılmış olan..
    onları wm ile çalıştırmak istiyorum...

bir sorum daha olacak wm işletim sisteminde çalışacak şekilde hazırlanmış olan dosya uzantısı nedir acaba? (exe mi yoksa baska birşey mi?)
  • exe ve cab şeklinde dosya uzantısı oluyor
  • teşekkür ederim arkadaslar yardımlarınızdan dolayı
  • java oyunları her iki platformdada çalışır... saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.