Şimdi Ara

Windows Mobile için Türkçe İslam (kutsal kitapları ve hadisi şerifler) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
9.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Küçük bir problemle karşılaştım;
    Namaz vakitleri ni çalıştıramadım. Diğer herşey çalışıyor.(Kur'an-ı Kerim dinletisini daha yeni indiriyorum.)
    Bahsi yukarıda geçmiş ancak bende opera felan yüklü değil.
    Dell Axim X30 PPC
    WM2003SE işletim sistemine sahip bir cihazım var.

Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirlerse çok makbüle geçecek.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonkaplan -- 11 Mart 2009; 12:51:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonkaplan

Merhaba,
    Namaz vakitleri ni çalıştıramadım. Diğer herşey çalışıyor.(Kur'an-ı Kerim dinletisini daha yeni indiriyorum.)
    Dell Axim X30 PPC

...

eğer sisteminde internet tarayıcısı olarak internet explorer harici bir sistem kullanıyorsan hata verebilir. Çünkü IE tabanlı bir sistem kullanıyor o bölüm. Yeni versiyonda değişikliğe gidilip kendi başına hesaplayacaktır. fakat şu an sadece IE tabanlı bir sistem kullanıyor.
  • quote:

Hidden yardımın için teşekürler.

Denedim ve oldu. Sağolasın.

Bugüne kadar yapamayan olmamış ancak bundan sonra yapamayan çıkarsa ;
    indirdiğiniz dosyayı olduğu gibi PDA ya atın ve çalıştırın.

NOT: Charmender kardeşim, programa baktıktan sonra hayranlığım 1000 kat arttı. Buradaki içerikten dolayı hoşuma gitmişti. Ancak programı açınca beklediğimden daha fazlasını karşımda gördüm. Gerçekten çok kullanışlı bir program olmuş. Ellerin Dert Görmesin...

Selamun aleyküm.

Değerli yorumun için teşekkür ederim :) . Zamanla Allah nasip ederse birçok özellik ekleyeceğiz inşaallah. Kuran dinletisine arapça da takip edebilme ve aynı bölümde ayetlerde duraksayıp tekrar tekrar dinleyebileceğiniz yenilikler, kıble hesabına gecede yön tayini için ay'ın konumunun hesabı :), namaz vakitlerini TODAY plugini haline getirip dilenirse ezan okunması. ve yine ek bir today alanında, sık sık değişen güzel sözler gösterecek bir plugin.

gibi not edilmiş birçok yenilik gelecek Allah nasip ederse :)

Ve her yeni sürümde beklenmedik olarak gelecek olan yeni bir süprizimiz var inşaallah :D. Bu sefer faydası olacağına eminim :)

Kamuya yönelik bir yazılım olduğundan faydalanmamız için hepimiz birlikte geliştiriyoruz, kimin yaptığından çok kimlerin yardımcı olduğu önemli güvenin bana :).

Yapmaya başladıktan sonra gelen fikirler sayesinde okunabilirlik ve kullanışlılık arttı. Ve Allah razı olsunki kendi programımız bile olsa çok daha sık okuyorum artık. Çünkü hiç beklenmedik anda gelen fikirlerle anında işin boyutu değişebiliyor.

Fikri yardımlarınızla sevabına ortak olmanızı bekliyorum ve istiyorum.

Selametle

Sonnot: Windows 6.5 testlerini kendi yazılımımda da yaptım ve gerçekten çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Çizim, dosya sistemi, timer sisteminde değişiklikler var ve hepsi çok kökten değişiklik isteyen ihtiyaçlardı. Wİndows Mobile 6.5 de microsoft sistem çekirdeğinde büyük değişikliklere gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charmander -- 11 Mart 2009; 20:43:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: charmander

quote:

Merhaba,
    Dell Axim X30 PPC

...

eğer sisteminde internet tarayıcısı olarak internet explorer harici bir sistem kullanıyorsan hata verebilir. Çünkü IE tabanlı bir sistem kullanıyor o bölüm. Yeni versiyonda değişikliğe gidilip kendi başına hesaplayacaktır. fakat şu an sadece IE tabanlı bir sistem kullanıyor.

Charmander cevabın için teşekkür ederim.
    PDA ya hard reset attım. NETCFv35 ve Türkçe İslam programlarını yükledim. Türkçe İslam'ın tüm içeriğinden sadece NAMAZ VAKİTLERİ kısmını çalıştıramadım. Bu arada Cihaz internete bağlıykende denedim ama değişen birşey yok.
    Cihazımın özelliklerinden dolayı sanırım. Bir göz atıp bilgi verirsen sevinirim.
    İşletim Sistemi:....Windows Mobile 2003 Second Edition
    MODEL:................Dell Axim X30 Pocket PC
    İşlemci Tipi:..........Intel PXA270
    İşlemci Hızı:..........312Mhz
    RAM Boyutu:.........64MB
    ROM Boyutu:.........64MB
    ROM versiyonu:.....A05(10070400EN)
    Dil:.......................English
    Wireless Attend:.....Wireless and Bluetooth
    NOT1:Hard resetten sonra sadece yukarıda yazılı 2 programı kurdum. Yani Internet Explorer dan başka herhangi bir tarayıcı yok bildiğim kadarıyla...
    NOT2: Çıkarmayı düşündüğün yeni sürüm benim cihazımda çalışır mı? Çalışırsa çok sevinirim.
    Kolay Gelsin...
    Çözüm önerini bekliyorum...

• quote:

Charmander cevabın için teşekkür ederim.
    PDA ya hard reset attım. NETCFv35 ve Türkçe İslam programlarını yükledim. Türkçe İslam'ın tüm içeriğinden sadece NAMAZ VAKİTLERİ kısmını çalıştıramadım. Bu arada Cihaz internete bağlıykende denedim ama değişen birşey yok.
    Cihazımın özelliklerinden dolayı sanırım. Bir göz atıp bilgi verirsen sevinirim.
    İşletim Sistemi:....Windows Mobile 2003 Second Edition
    MODEL:................Dell Axim X30 Pocket PC
    İşlemci Tipi:..........Intel PXA270
    İşlemci Hızı:..........312Mhz
    RAM Boyutu:.........64MB
    ROM Boyutu:.........64MB
    ROM versiyonu:.....A05(10070400EN)
    Dil:.......................English
    Wireless Attend:.....Wireless and Bluetooth
    NOT1:Hard resetten sonra sadece yukarıda yazılı 2 programı kurdum. Yani Internet Explorer dan başka herhangi bir tarayıcı yok bildiğim kadarıyla...
    NOT2: Çıkarmayı düşündüğün yeni sürüm benim cihazımda çalışır mı? Çalışırsa çok sevinirim.
    Kolay Gelsin...
    Çözüm önerini bekliyorum...

Yeni versiyonu 1 hafta içinde tasarlamaya başlıyorum Allah'ın izniyle. Diğer bölümlerdeki gibi sorunsuz çalışacaktır. Ayrıca işlemci hızı 524 aşağısı olanlarda ortaya çıkan performans sıkıntısı için yeni bir çizim algoritması geliştirdik teorik olarak.

Namaz vakitleri bölümünün IE'den bağımsız olmasının da ötesinde, Çok çok daha hızlı çalışacağını düşünüyorum.

WM2003 SE eski bir internet explorer versiyonu kullanıyor. o yüzden gerekli işlemleri yapacak güçte değil fakat, dediğim gibi yeni versiyonu beklersen today plugini olarak sonuçları görebileceğiz Allah'ın izniyle.

• bekliyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: charmander

Yeni versiyonu 1 hafta içinde tasarlamaya başlıyorum Allah'ın izniyle. Diğer bölümlerdeki gibi sorunsuz çalışacaktır. Ayrıca işlemci hızı 524 aşağısı olanlarda ortaya çıkan performans sıkıntısı için yeni bir çizim algoritması geliştirdik teorik olarak.

Namaz vakitleri bölümünün IE'den bağımsız olmasının da ötesinde, Çok çok daha hızlı çalışacağını düşünüyorum.

WM2003 SE eski bir internet explorer versiyonu kullanıyor. o yüzden gerekli işlemleri yapacak güçte değil fakat, dediğim gibi yeni versiyonu beklersen today plugini olarak sonuçları görebileceğiz Allah'ın izniyle.

Cevabın için teşekkürler...
    Yeni sürümü heyecanla bekliyoruz
    ...

• Allah razı olsun kardeşim. Sonradan verilen linkler eror veriyor, güncelleme yaptıktan sonra ilk mesajda link verirseniz daha faydalı olabilir.
  • S.A. tam yükleyecektimki yeni versiyonun hazırlıklarına başladığınızı okudum. onu bekliyorum. nacizhane bir öneride ben getirmek isterim. programınızda birde zikirmatik bölümü ekleseniz. ne bileyim hem söylenen kelimeyi algılayıp sayıları kaydeden hemde sessiz kullanım için ekrana tabi ekranın tamamına yada büyük bölümüne dokundukça sayacı ilerleten bir sistem. bu sistemde önceden 33 mü 99 mu 999 mu çekeceğinizi yazıp sonra program başlatıldıktan sonra o sayıya geldimi ses yada titreşimle uyarı veren. bence bu sistemle bir eksikliğdegidermiş olursunuz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmrc05

S.A. tam yükleyecektimki yeni versiyonun hazırlıklarına başladığınızı okudum. onu bekliyorum. nacizhane bir öneride ben getirmek isterim. programınızda birde zikirmatik bölümü ekleseniz. ne bileyim hem söylenen kelimeyi algılayıp sayıları kaydeden hemde sessiz kullanım için ekrana tabi ekranın tamamına yada büyük bölümüne dokundukça sayacı ilerleten bir sistem. bu sistemde önceden 33 mü 99 mu 999 mu çekeceğinizi yazıp sonra program başlatıldıktan sonra o sayıya geldimi ses yada titreşimle uyarı veren. bence bu sistemle bir eksikliğdegidermiş olursunuz diye düşünüyorum.

Bu yeni versiyonda yapılacaklar listesinde var, tesbihat diye bir bölüm açacağım ve bilinen faydalı duaları açıklamaları ile koyup dediğiniz gibi bir düğme veya ekrana tıklama yöntemi ile bunu zikrettirip saydıracağız. Bunu bir dönem tartıştık ve böyle olmasına karar verdik açıkcası.

Ayrıca ilk mesajdaki linklerin dışındaki tüm linkler geçersiz. En yeni versiyon ilk mesajdaki linkte güncelleniyor.

• yeni versiyon nezaman geliyor
  • yeni versiyon planlama aşamasında henüz, yönlendirme ve okuma bölümlerinin arayüzlerini geliştirmeyi düşünüyoruz çünkü. O yüzden şu anki kararlı son sürüm bir süre daha devam edecek.

Selametle
  •  Windows Mobile için Türkçe İslam (kutsal kitapları ve hadisi şerifler)
     Windows Mobile için Türkçe İslam (kutsal kitapları ve hadisi şerifler)

namaz vakitlerini hesaplayan bir today pluginimiz oldu fakat henüz yayımlanmayan alfa sürümü var, bir süre sonra çıkatmayı düşünüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charmander -- 4 Nisan 2009; 1:24:07 >

• programı kaldırınca igo 8 sapıttı no excute ezan exe hatası veriyor ve gps i kullanmaz oldum yardım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.