Şimdi Ara

windows mode (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne demek rica ederim. :) Season6 ile haşır neşir oldum şu sıra baya sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Aynı. Çözünürlük seçip starta tıklıyorsunuz sonrada F11 F12 olayı. File >>How to Use kısmında anlatmışlar ordanda bakabilirsiniz.

Teşekkürler.Rardan çıkarmadan açmıştım sanırım yukardaki menüler yoktu :)
  • gerci oyun klasörünün içinde ekran ayarlarını regedit yapınca oluyormus
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|
    Ne demek rica ederim. :) Season6 ile haşır neşir oldum şu sıra baya sağolasın.

ugur soyle 1600+1200 win yokmu veya1900 lerde tam ekran icin
  • Anlatacagim ayarlar 1600x1200(WideScreen) icin gecerlidir fakat daha yuksek cozunurluk icin test etmedim umarim ise yarar.

Oncelikle,

1 - Baslat>Calistir

2 - `regedit` yazin (`tirnaklari yazmayin`)

3 - Bu Kisimlara Giriniz HKEY_CURRENT_USER / Software / Webzen / Mu / Config

4 - `Resolution` adli Dosya olucaktir oraya cift tiklayin ve Gerekli ayarlari yapin

5 - Hex kodlari ile tanimlanmis ayarlar vardir 1 - 2 - 3 olarak (1 kisim 640x480, 2 kisim 800x600, 3 kisim 1024,768) olarak degistirin degistirin>(1600x1200)

Normal olarak yazi boyutlari farkli olacaktir Daha yuksek ayarlarda test etmedim bu ayarlari fakat calisacagini dusunuyorum.
    Render,Grafik hatalari olabilir zaten mu online 1600x1200 desteklemiyor.Fakat bu ayarlar size yetecektir.
    Herkese iyi oyunlar dilerim.
    Yabanci Forumlardan Alintidir. Ceviri yaparak duzenledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RE5P3CT -- 7 Mayıs 2011; 11:18:28 >
  • Widesreen yapmak için maindeki kodları da değiştirmek lazım. Yoksa bir işe yaramıyor. 1920*1080 kodlarını bulabilirsem yapmaya çalışacağım. Başarırsam eğer anlatımını yaparım.
  • bilgiler icin sagolun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.