Şimdi Ara

Windows Modifiye Etme Ve Düzenleme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben windowstan gereksiz programları kaldırıp kendi programlarımı kurdurtturmak istiyorum.nasil yapabilirim hangi programlar veya komutlar ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reyizefe -- 10 Ağustos 2019; 12:23:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• reyizefe bey selamün aleyküm nasılsın iyimisin keyifler nasıl iyimi kurban bayramın mübarek olsun abi windows işletim sistemi modifiye yapmasını biliyormusun hangi proğramlarla
  • Sıradan şekilde he dedin mi yapılabilecek bir şey değil bu iş bu iş, bunu yapan yazılımcılar var şuan. Hiç bilmiyorsan girişme derim boşa uğraşırsın, onlarınkini kullan.
  • Yapmak kolay. Ama bayağı komut gerektirir. Bence uğraşmayın. msconfig içinden başlangıçta çalışacak programları ayarlayabilirsiniz.

Kolay Gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Microsoft'un kendi resmi aracı olan DISM var. Windows dağıtımlarını özelleştirebiliyorsunuz. Microsoft'un resmi aracı olduğu için güvenlidir.

Vistadan bu yana Windows yüklü bilgisayarlarda önyüklü gelmektedir. Yönetici olarak açtığınız komut satırında dism yazarak erişebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.