Şimdi Ara

windows movie maker slayt

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yerimi tam olarak bilemiyorum ama bir şansımı deneyeyim dedim,

elimde 100 küsür tane eski fotoğraf var,bunları scan ettirdim,cdye attılar,şimdi ben bunları movie makerda düzenleyip bir programla dvd ye aktarmak istiyorum,fotoğrafçı bir kaç isim verdi fakat nette bulamadım,en kolay yoluyla slayt gösterisi olarak araya yazılar ve müzikler yerleştireceğim fotoların arasına ,neler yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz...

• 1 kişidemi yok bunu bilen???
  • movie maker programlarını linkleyip istediğin şeyi nasıl yapabileceğini anlatmamız pek kolay değil..
    biraz araştırmacı olup aşağıdaki adrese denesen.. Biraz zman sorunum var bu kadar yardımcı olabildim

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=movie+maker+slayt+haz%C4%B1rlama&meta=
  • peki yinede çok teşekkür,sadece hazırladığımı dvdye nasıl atarım,atmaya çalışıyorum fakat yazılabilir cd gerekli uyarısı alıyorum,boş dvd yi taktıktan sonra o dosyayı bir türlü dvd de açmayı başaramıyorum.
  • herhangi bir boş dvd-r ye sorunsuz bir şekilde atabilmen gerekir. nero adlı cd-dvd yazma programını yükleyip dene birde

Ayrıca DVD-writer 'ın olduğuna emin ol..Cd-rw dvd yazmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursaaa -- 12 Aralık 2008; 15:53:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dreamweaver Flash Buton Ekleme
    18 yıl önce açıldı
    adobe flash player !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.