Şimdi Ara

windows orginal mı kopamı tavsıye arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben eskı bır xp kullanıcısıyım ve işletim sistemini güncellemeyi düşünüyorum.Komşum kopya wındows 7 kullanıor ve bı sorun olmadıgını bır baska arkadaşım kopya windowsun 30 gün sorunsuz kullanıp 30 gunden sonra hiçbir şey yapamıyacagımı soyluyor bunun ıcın 30 gunde denemeye nıyetım yok orgınal bır 8.1 sistemi ise 360 tl civarı kafamda sorular olustu şimdi sizler neler kullanıyorsunuz ? kpyanın oyunlarda vs baska seylerde optımızasyon sorunu varmı guncellemeler nasıl bılgı verır mısınız ?

• Kopya windows ile oyunlar kasma yapar. Tecrübeyle sabit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopya msdn windows ile orjinal windows arasında hiç bir fark yoktur modifiyelerde fark ve sorun olabilir
    http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/#searchTerm=&ProductFamilyId=545&Languages=en&PageSize=10&PageIndex=2&FileId=0

linkinden istediğiniz isonun sha1 değerlerine uygun kopya isosunu google dan bulabilirsiniz

aktive ettikten sonra sorunsuz orjinalden farksız kullanırsınız 360 tlye yazık

quote:

Orijinalden alıntı: cem2014

Kopya windows ile oyunlar kasma yapar. Tecrübeyle sabit.

yanlış bilgi
    sorun olursa modifiyelerde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 31 Ocak 2015; 9:49:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cem2014

Kopya windows ile oyunlar kasma yapar. Tecrübeyle sabit.
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 31 Ocak 2015; 9:50:00 >
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    burdan kopya wındowsu mu ındırıcez? pek beceremedımde
  • kopa windows tavsiye

şaka şaka
    tabiki de orjinal kullan rahat et
  • Orjinal kullanmak tabii ki her zaman daha iyidir, destek alma hakkınız filan olur. Ama kopya Windows ile de bir sorun olmuyor, kime format atsam korsan atıyorum henüz tek kişiden şikayet almadım. Ama orjinalin iyi yönlerini de söylüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paran varsa orjinal al eğer yoksa bilgisayar parçaların uyumluysa Ubuntu ve Linux Mint kullan
  • xxtuncay X kullanıcısına yanıt
    Hocam üniversite öğrencisiyseniz açık öğretim dahil Windows 8.1 Pro'yu ücretsiz ve orijinal olarak edinebilmeniz mümkün tek yapmanız gereken üniversitenizin vermiş olduğu bir e mail adresiyle DreamSparka kaydolmak. Para vermeyin korsan da kullanmayın
    https://www.dreamspark.com/Product/Product.aspx?productid=82
  • linux u bazı oyunalrda optımızasyon sorunu cıkardıgını gordum ayrıca bıraz programlama bılmek gerekıyormus iyi bi kullanım ıcın o yuzden gozum almadı pek onu kullanmayı orgın p var ancak 8.1 fena sayılamz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.