Şimdi Ara

Windows paso böyle hata veriyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windowsu her açtığımda aşağıdaki gibi hata veriyor, ve ben sağ üst köşedeki X işaretinden kapatmayıp, tamam a tıklarsam makine kendini resetliyor.. Nasıl kaldırcaz bu nu?

Windows paso böyle hata veriyor...

• Temin Bana Bu fservice.exe'den Trojan Girdi...

Windows Cd'iN Varsa Windows Dosyalarını Onar...
  • makinayı güvenli kipte aç ( açılırken f8 bas )

açıldıktan sonra başlat menüsünden çalıştır deyip oraya msconfig yaz ... başlangıç sekmesine gel ve oradan bu dediğin uyarı mutlaka oradaki kutucaklardan birinde vardır onu kaldır ve yeniden başlat ....

umarım düzelir ... saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: technician77

makinayı güvenli kipte aç ( açılırken f8 bas )

açıldıktan sonra başlat menüsünden çalıştır deyip oraya msconfig yaz ... başlangıç sekmesine gel ve oradan bu dediğin uyarı mutlaka oradaki kutucaklardan birinde vardır onu kaldır ve yeniden başlat ....

Evet Bunu Yap Olur...
  • Hocam dediğini aynen yaptım olmadı..Orada dediğim uyarı vardı,, kaldırdım, uygula dedim,yeniden başlattım yine aynı hatayı verdi.. sonra olağan şekildeki windowstan başlat-çalıştır-msconfig yapıp başlangıç sekmesine geldim bi de bakım kalkmamış,, kaldırıyom kalkmıyo..

quote:

Orjinalden alıntı: technician77

makinayı güvenli kipte aç ( açılırken f8 bas )

• dostum şu pozisyonda yapacak pek fazla birşey yok gibi görünüyor ...
    hdd in büyük ihtimal zaten 2 parçadır ... C'ye bas formatı geç
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm bu konuya bir log dosyasi yolla dostm. rseimli anlatim var konuda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hata falan yok
    12 yıl önce açıldı
    Windows 10 bela hata...
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.