Şimdi Ara

Windows Phone 2019'da Android Ve iOS'a Yetişecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanyy

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vallahi ben telefonu 2 sene önce aldım androidi ezip geçicez yakında diyorlar ama ellerinde kullanıcı kalmayacak bu gidişle, herkes pişman

2019'a kadar iki güncelleme gelir sanırım.

yav güncellemelerdede ne değişiyor anlamadım telefon aynı tas aynı hamam, ios güncellemelerinde telefon baştan aşağı yenileniyor bizde üste hızlı işlem şeridi geldi diye mutlu oluyoruz !windows phone pişmanlıktır!

Aslında en köklü değişimler Windows Phone üzerinde oluyor fakat hedefi vuramıyorlar.

köklü değişme oluyor ama zaten diğer platformlarda olan şeyler bize yeni yeni geliyor onlarda tam değil, bunların gelmesine sevinmekte biraz saçma oluyor. windows store sözde bu sene androide yetişiyordu ama hala bişeyin geldiği yok her gün girip bakardım yeni uygulamalar gelmiş mi diye ama artık ümidim kalmadığı için bakmıyorum

Microsoft boş durmuyor yayıncılara baskı yapıyordur illaki.

o baskı sonuç verene kadar windows çok kan kaybeder mobil platformda

Kaybedeceğini kaybetti zaten artık atak vakti geldi de geçiyor.

w10 ile beraber ya çıkacaklar ya batacaklar zaten

• Windows Phone, profesyonel olarak tasarlanan bir iş telefonu, sağladığı kolaylıklar hiçbir mobil sistemde yok.

Siz ergen kızlar gibi instagramda hashtag kovalamaya devam edin.
    muhteşem ofis desteği, akıcı, sorunsuz çalışan mail hesapları, eşitleme sistemi ve "people hub" özelliği, glance ekranı(googleda arat gör), siyah ağırlıklı teması bize kalsın.

Çocuk gibi oyun oynayan birinin zaten wp'da işi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 31 Mayıs 2015; 12:26:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Windows Phone, profesyonel olarak tasarlanan bir iş telefonu, sağladığı kolaylıklar hiçbir mobil sistemde yok.

Siz ergen kızlar gibi instagramda hashtag kovalamaya devam edin.
    muhteşem ofis desteği, akıcı, sorunsuz çalışan mail hesapları, eşitleme sistemi ve "people hub" özelliği, glance ekranı(googleda arat gör), siyah ağırlıklı teması bize kalsın.

Çocuk gibi oyun oynayan birinin zaten wp'da işi yok.

Office haricinde haklısın. Sadece People Hub bile yeter WP'nin kalitesini göstermeye.
  • Bu daha uzar. Ona bakılırsa ben 620 yi aldığımda 2 sene önce 2 yıla yetişir diyorlardı. Hani şimdi nerede? Daha İnstagram bile "BETA". Kısacası Win 10 eğer iş yapmazsa ve vaatlerini yerine getiremezse bir çok kullanıcı artık eyvallahı çekecek WindowsPhone a karşı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 512 mb ramlı lumia 720 var. güya stabil 8.1 var üzerinde. arkadaş sürekli bir sürdürülüyor yazısı. 5-6 saniye boyunca .her uygulama açılışında hemde. rezil tarayıcı ayrı bir dert geriye basıyorsun alıyor başını gidiyor ,iki üç resimli sayfa görünce kriz geçiriyor... 512 mb rama w10m de ilaç olmaz gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

bize ne 2019 dan. 2019 a kadar bu telefon yüzünden kanser olup ölürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

512 mb ramlı lumia 720 var. güya stabil 8.1 var üzerinde. arkadaş sürekli bir sürdürülüyor yazısı. 5-6 saniye boyunca .her uygulama açılışında hemde. rezil tarayıcı ayrı bir dert geriye basıyorsun alıyor başını gidiyor ,iki üç resimli sayfa görünce kriz geçiriyor... 512 mb rama w10m de ilaç olmaz gibime geliyor.

Hocam 2 rekat namaz kıl, tövbe et düzelir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.