Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows RT,arm tabanlı tablet işletim sistemidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1520 deki gibi uç kutucuk desteği gelecek mi bazı lumialarada ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine Windows Phone mantığıyla çalışan, Windows Phone sürümünün tabletler için arayüzünün baştan yazılmış hali denilebilir.
  • Gelip gelmeyeceği konusunda hala bir bilgi yok fakat şuan için 5" ile sınırlı olduğunu görüyoruz

• güzel olacak güzel. uzun vadede en kullanışlı telefon da lumia 820 oldu. 920 desek 925 çıktı 720 ve altı desek 1 gb ram yok falan. iyi ki 820 almışım
  • Hocam bir sızıntı görmüştüm htc 8x de vardı 3 kolon özelliği. İnşallah doğruluk payı vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: injection

güzel olacak güzel. uzun vadede en kullanışlı telefon da lumia 820 oldu. 920 desek 925 çıktı 720 ve altı desek 1 gb ram yok falan. iyi ki 820 almışım

Hemen dışlamışsınız hocam 525'i

• quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

quote:

güzel olacak güzel. uzun vadede en kullanışlı telefon da lumia 820 oldu. 920 desek 925 çıktı 720 ve altı desek 1 gb ram yok falan. iyi ki 820 almışım

O sonra geldi çünkü ben 820 yi 1 senedir kullanıyorum aynı anda çıkanlarla kıyasladım işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

quote:

O sonra geldi çünkü ben 820 yi 1 senedir kullanıyorum aynı anda çıkanlarla kıyasladım işte

525, 620 ve 520 alanlara hakaret gibiydi ama. Alan bir arkadaşım vardı, haberi görünce tokat yemişe dönmüştü.

• quote:

nokia 920nin ekran kamera bataryasini bahane eder 820ye vermez o kadar sevinmeyin

• Paylaşım sistemi
     Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)

Parlaklık ayar
     Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)

• Keşke gelen bildirimleri Windows logosunda farklı renklerde yakacak bir düzenleme yapabilseler. Telefon aramaları için bir renk, mesaj için başka bir renk, mail için başka, ve birde kendi atayacağımız uygulama bildirimi için. Çok farklı ve güzel olurdu diye düşünüyorum.
  • Yeni gelen haberler ile birlikte Windows Phone işletim sistemi için Android uygulamalarının yüklenebilmesi söz konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Yeni gelen haberler ile birlikte Windows Phone işletim sistemi için Android uygulamalarının yüklenebilmesi söz konusu.

Nasıl olacak hocam o direk Google Play ı mı entegre edecekler

• expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Yok dostum,Blackberey Os10 gibi düşün onda da mesela android uygulamaları çalışabilmekte. Ayrıca bu uygulama işini sadece Windows Phone değil Windows markete de etki etmesi gündemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 12 Şubat 2014; 22:21:34 >
  • SD karta depolama biz 820 cilere çok iyi oldu ya. Bazen hata mı ettim 920 almayıp falan diye düşünüyordum. Hocam 820 nin üstüne 4-5 model çıktı bizim telefon ezik gibi kalmaz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cannycvs

SD karta depolama biz 820 cilere çok iyi oldu ya. Bazen hata mı ettim 920 almayıp falan diye düşünüyordum. Hocam 820 nin üstüne 4-5 model çıktı bizim telefon ezik gibi kalmaz değil mi?

Bizimki kalırsa 920 de kalır 925 de kalır. Mantık hatası olur yani.

• 8.1 i preview for developers ile nisan gibi alma ihtimalimiz yok mu? Normalde mayısta alacağız ya

• quote:

Orijinalden alıntı: cannycvs

8.1 i preview for developers ile nisan gibi alma ihtimalimiz yok mu? Normalde mayısta alacağız ya

Betasını alırız

• expo-9009 kullanıcısına yanıt
    WP da devrim oluyor devrim
    telefonumu daha da çok sevmeye başladım. 1,5 -2 ay daha sıkacağız dişimizi. Teşekkür ediyorum bilgi için

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.