Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.773
Cevap
71
Favori
412.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Microsoft ta operasyon sorumlusuyum

-------------------------------------------

Bu arada Windows 8.1 Update1 in de Windows Phone 8.1 gibi ilkbahar döneminde verileceği belirtiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 23 Şubat 2014; 16:36:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hangi meslek grubuna dahilsiniz

Üni. Bölüm. Meslek

• Biz önce Windows phone 8.1 i bi görelim de 9 artık kim bilir ne zaman

• 8.1 de facebook hesabı kalkacağı için mesajlardaki facebook chatte kalkar büyük ihtimalle o yüzden gelmiştir facebook messenger uygulaması
  • Ben 8.2 yi bekliyorum benim durum sizden daha vahim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazilimx -- 23 Şubat 2014; 18:04:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazilimx

Ben 8.2 yi bekliyorum benim durum sizden daha vahim

Şunun şurasında 2 ay kaldı bizimde güncellemeyi almanıza, fazla abartmayın bence :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanında 1 yazar
  • Yazilimx Y kullanıcısına yanıt
    Bildirim çubuğu'nu falan da atsana. Bİrkaç değişikliği

• Ben en çok battery sense olayını bekliyorum, yaklaşık 2 aydır L925 kullanıyorum hala batarya da çok dengesiz azalmalar oluyor. Bu kadar çok ne azaltıyor ediyorum cidden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar Windows Phone 8.1 ile alakalı olmasa da, Nokia kanadında gelen bilgilere göre Android işletim sistemli cihazların devam edeceği belirtiliyor zira 3 tane daha android telefonun da ha gelmesi gündemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Her ne kadar Windows Phone 8.1 ile alakalı olmasa da, Nokia kanadında gelen bilgilere göre Android işletim sistemli cihazların devam edeceği belirtiliyor zira 3 tane daha android telefonun da ha gelmesi gündemde

Büyük ihtimalle Lumia cihazların altında olacaktır, Nokia kendi bacağına sıkmaz.

Microsoft WP 8.1 ile Android'in helvasını yemeye geldik diye mesaj atarsa çok şahane olur
  • Ben sana FB Messenger gelecek dediğim zaman bana inanmamıştın, bak ne oldu şimdi?
  • Yeni platformdaşlarımız hayırlı olsun

MWC 2014'ü en çok WP 8.1 sallıyacak gibi duruyor

GM'ciler için de WP cihaz gelir artık Gionee ile

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)
  • 1 Nisan'da alırız güncellemeyi.

• insunwetrust kullanıcısına yanıt
    şşş karıştırma o işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 23 Şubat 2014; 19:25:35 >
  • WPli huwaei resmi:

Windows Phone 8.1 Hakkında Her Şey. (İnceleme ve SSS için 1. mesajı okuyun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan21

quote:

Orijinalden alıntı: Yazilimx

Ben 8.2 yi bekliyorum benim durum sizden daha vahim

Şunun şurasında 2 ay kaldı bizimde güncellemeyi almanıza, fazla abartmayın bence :D

Adam 8.1 kullanıyor o yüzden 8.2 bekliyor

• Huawei zaten windows phone platformunda olan bir firma idi yeni değil.
  • Microsoft'un Nokia'nın Android kullanmasının nedeninin öbür partnerleri için nötr olduğunu kanıtlamak için olduğu söyleniyor

Such is the unique relationship that is shaping up between Microsoft and Nokia. Nokia is widely expected to launch a smartphone running Android, a break from its prior commitment to Microsoft and Windows Phone. It's an odd move considering the company's device unit is weeks away from being folded into the company.

Nokia and Microsoft have long had a cozy partnership, particularly with devices head Stephen Elop, a Microsoft veteran poised to return to the mothership. Nokia, in turn, is responsible for a vast majority of sales of Windows Phone devices. Any growth in sales for Windows Phone is due to Nokia. It's the only company to consistently show excitement about the operating system.

But the Android move suggests that Microsoft may keep Nokia at arm's length, even after the acquisition, which is a good thing. Microsoft has to show that it is neutral when dealing with Nokia in order to balance its relationship with its other partners. On Sunday, Microsoft announced a number of new companies supporting Windows Phone, including LG, ZTE, and Lenovo, as well as iPhone-manufacturer Foxconn.

At least for now, Belfiore and Parker seem content to let Nokia work independently, although things may changes down the line once the deal closes.

"What they do is what they do," Belfiore said.

• Hocam sende ilk sayfa da söyle bir düzenleme yapsan

http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-features

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.