Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Stabilitesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cicekoguz

quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok stabil aynen bildirim inerken bile kasıyor

Bildirim inerken bile kasiyor derken bu bütün lumialarin sorunumu? Yada cihazinizda gerektiğinden fazla şey mi yuklu? Sistem surumunuz 8.1 mi yoksa daha mi düşük? hafiza kartinizin classi kaç? Telefon hafizasinin ne kadari dolu? Telefon modeliniz ne? Bunların hepsi kasmayi etkileyebilecek seyler kardeşim detaylı bilgi verirmisin?

Alakasız alakasız savunmalar vermeyecekseniz bende adam akıllı cevap vereceğim

Alakalı bir şeyler sen söyle de + nı verelim. Alakasız savunmaymış peh. Aynen çok stabil bildirim inerken bile kasıyor diyip alakalı eleştiri yaptığını zannediyor arkadaş.
    Bir şeyler biliyorsan paylaş yeni alacak arkadaşlar alsın veya almasın.Laf olsun diye konuşmamak lazım.

İyiki sana uzun uzun cevap vermemişim böyle saldırgan olacağını tahmin etmiştim yediremiyorsunuz ha eleştrilmesini wpnin

yanlış, yediriyoruz aslında ama mantıklı olanları.Bize detaylı bi şekilde anlatsan anlamamazlık etmeyiz.Ortaya bir laf atıp kaçma lütfen

Ben dedim ki adam akıllı savunma vericekseniz dediğim cevaplara , mesela 520 kullanıyorum 2 hafta önce yazılım attım gibi. Ama siz diyeceksinizki " lomooda kosmo olmaz stoboloto çok oyo" bende yazmadım valla para mı ne veriyolar size savunmanız için anlamadım Ne arka planda sekme açılıyor ne internetten adam akıllı video izleniyor yok decode error hatası müziğe bile yarım saatte giriyor telefon isimleri geç geliyor hala wp hala wp adama derlerki

Yaw he he

Hadi ben biraz kimya kasayım sizde arka planda açtığınız sekmelerle forumda doşalın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bildirim inerken bile kasiyor derken bu bütün lumialarin sorunumu? Yada cihazinizda gerektiğinden fazla şey mi yuklu? Sistem surumunuz 8.1 mi yoksa daha mi düşük? hafiza kartinizin classi kaç? Telefon hafizasinin ne kadari dolu? Telefon modeliniz ne? Bunların hepsi kasmayi etkileyebilecek seyler kardeşim detaylı bilgi verirmisin?

Alakalı bir şeyler sen söyle de + nı verelim. Alakasız savunmaymış peh. Aynen çok stabil bildirim inerken bile kasıyor diyip alakalı eleştiri yaptığını zannediyor arkadaş.
    Bir şeyler biliyorsan paylaş yeni alacak arkadaşlar alsın veya almasın.Laf olsun diye konuşmamak lazım.

İyiki sana uzun uzun cevap vermemişim böyle saldırgan olacağını tahmin etmiştim yediremiyorsunuz ha eleştrilmesini wpnin

yanlış, yediriyoruz aslında ama mantıklı olanları.Bize detaylı bi şekilde anlatsan anlamamazlık etmeyiz.Ortaya bir laf atıp kaçma lütfen

Ben dedim ki adam akıllı savunma vericekseniz dediğim cevaplara , mesela 520 kullanıyorum 2 hafta önce yazılım attım gibi. Ama siz diyeceksinizki " lomooda kosmo olmaz stoboloto çok oyo" bende yazmadım valla para mı ne veriyolar size savunmanız için anlamadım Ne arka planda sekme açılıyor ne internetten adam akıllı video izleniyor yok decode error hatası müziğe bile yarım saatte giriyor telefon isimleri geç geliyor hala wp hala wp adama derlerki

Yaw he he

Hadi ben biraz kimya kasayım sizde arka planda açtığınız sekmelerle forumda doşalın

Tamam yani kullandigin telefon 520 idi değil mi? Fakat bundan daha iyi lumialar da da sıkınti aynimidir? Video izlenmiyor derken youtubeden falan mi yoksa hicbir videoyu acmiyor mu? Başka tarayicilar bu sorunu çözemez mi? Biseyler biliyorsan bizlere de anlat

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaw he he

Tamam yani kullandigin telefon 520 idi değil mi? Fakat bundan daha iyi lumialar da da sıkınti aynimidir? Video izlenmiyor derken youtubeden falan mi yoksa hicbir videoyu acmiyor mu? Başka tarayicilar bu sorunu çözemez mi? Biseyler biliyorsan bizlere de anlat

Evet daha başka modellerde de aynı sıkıntı var mesela googleye

LUMİA DECODE ERROR yada LUMİA VİDEO COULD NOT BE DECODED diye aratırsınız

Başka tarayıcılarda da aynı sıkıntı var. Ayrıca başka tarayıcı dediğiniz uc browser yada o m ile başlayan adı dandik saçma tarayıcılarsa zaten hepsi rezil ptesi.

Firefox chrome olsa da kullansak demi. Ama nerdeee

Alıntı yapıcaksanız gece 11 den sonra yapmanızı rica ediyorum sınava çalışıyorum

Video ya gelince youtube de de vkdada sıkıntı verdiği oluyor ayrıyetten canlı bazı izleme sitelerinde bende açmazken odadaki 2 android kullanıcısının telefonu açıyor .

Siteyi verirdimde ban yemiyeyim simdi pm ile atarım wp nin dandik olduğunu anlarım diyecekseniz ama hala savunursanız uğraşamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 6 Aralık 2014; 18:54:39 >

• sizin de daha önce mesaj yazdığınız "Windows Phone 8.1 nin Eksik Yanları !!!" isimli bir konu vardı ve konuyu açan Lyat arkadaşımız çok güzel bir biçimde yanlış olan, eksik olan, olmayan şeyleri yazmıştı WP sisteminde.. istesek onun gibi bir listeyi, sanıyorum çoğumuz çıkaramazdık, zira ayrıntılı bir çalışmaydı.

sizin de bu listeye ekleyeceğiniz daha farklı şeyler varsa ya da yazılımsal/teknik sorunlarla karşılaşıyorsanız öğrenmek ve yardımcı olmak isteriz.

düzeltme : yazdıklarınızı şimdi gördüm. ok.

syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 6 Aralık 2014; 19:38:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

sizin de daha önce mesaj yazdığınız "Windows Phone 8.1 nin Eksik Yanları !!!" isimli bir konu vardı ve konuyu açan Lyat arkadaşımız çok güzel bir biçimde yanlış olan, eksik olan, olmayan şeyleri yazmıştı WP sisteminde.. istesek onun gibi bir listeyi, sanıyorum çoğumuz çıkaramazdık, zira ayrıntılı bir çalışmaydı.

sizin de bu listeye ekleyeceğiniz daha farklı şeyler varsa ya da yazılımsal/teknik sorunlarla karşılaşıyorsanız öğrenmek ve yardımcı olmak isteriz.

düzeltme : yazdıklarınızı şimdi gördüm. ok.

syg.

O acilan konuda tamamen doğru yazilmamis herşey.Tamam doğrudur bazi şeyler eksik ama olan veya yapilabilecek şeyleri de eksik göstermenin manasi yok.Ben telefonu standart kullanacagim için sıkinti yasamayacagimi düşünüyorum.Bluettota isim veremezmissin, şarj yüzdesi bildirim çubuğunu indirmeden gozukmuyormus, bir kamera uygulamasi-orjinal degil- 3 saniye geç aciliyormus, ekran parlakligini seviyelere bölmüş milimetrik hesaplar yapamiyormussun da falan da filan ya arkadaslar gerçekten çok büyük eksikler var telefonun kapaliyken şarj olmaması gibi ama kötülemek için aralara uç beş tane de Fasa fiso serpilmis.2 sene oluyor alali 550 liraya aldigim android cop oldu Kasmalar donmalar? İos unda androidinde wpnin de eksikleri vaar el mecbur.Konuyu saptirtmadan stabilite yorumlarına iyili kotulu devam arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.