Şimdi Ara

Windows Phone 8 de Rar Dosyası Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli forum ahalisi , bugün bu problemi mi 2 topicte (lumia 525-720) daha dile getirdim ama cevap alamadım. En son çare bu konuyu açtım.

Telefonla rar dosyası download ettim. Ama nereye kayıt ettiğini bulamadım. Archiver uygulaması var ama nasıl kullanılacak bilmiyorum.
    Kısacası rar dosyasını nasıl bulup açacağım ?
    Allah aşkına bilen birisi varsa yardımcı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WP8 de dosya yöneticisi yoktur dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu biliyorum.
    Ama Archiver uygulaması rar dosyalarını görüp açabiliyormuş. Fakat ben başaramadım. WP8 telefonunda archiver uygulamasını kullanan kimse yok mu ? İnşallah açtığım konuyu görür...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/pocket-file-manager/56dd9c3d-fe0a-4ceb-84b0-043e58e55b19

- rar,zip,tar,gz,7z dosyalarını çıkartma
    - Dosya ve Klasörleri .zip dosyasına dönüştürme desteği
  • Uygulama maalesef ücretli. O yüzden işime yaramayacak. Ama zahmet edip yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

• Arciever'ı aç files a bas dosyanın orada çıkması lazım ama bildiğim kadarıyla .rar dosyalarının SD kartta veya Onedrive'da olması lazım
  • Denedim ve şunu anladım. Archiver sd karttaki dosyayı görmüyor. Büyük ihtimal onedrive üzerinden işlem yapıyor. Pocket file manager'in deneme versiyonunu indirdim. Aslında tam aradığım şey. SD karttaki Word,exel ve rar dosyalarının hepsini görüp açtı. Ama maalesef ücretli.

Aslında wp mağaza hattımdaki TL üzerinden alışveriş yapmama olanak tanısa 20 tl olsa bile alırdım ama bu şekide kartla falan almam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.