Şimdi Ara

Windows phone alınırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz. Paranıza yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman347

Lumia 925 alsam 2 3 yıl gidermi acaba

Telefonlar sağlam,malzeme kalitesi olarak elit bir cihaz taşıdığınızı biliyorsunuz hissediyorsunuz ama yazılım olarak w10 la daha görsel olacak.Android yada iosla karşılaştırma yapmam diyorsanız alın.
  • http://www.youtube.com/watch?v=XLSli69EjsA

bu videoyu izledikden sonra bence alınır.
  • S A M C R O kullanıcısına yanıt
    İki cihaz fiyat ve donanım olarak aynı değil. Moto g şu anda 600-700 lira, lumia 525 ise 350-400 liraya bile bulunur. :) Fiyat anlamında Lumia 525 gayet güzel tabiki de. Ve çok uçlarda iş yapmayacak insanlar için gayet yeterli geliyor. Bir de windows phone ile çalışan telefonları değerlendirirken diğer platformlarla pek karşılaştırma yapmamak en iyisi. Çünkü donanımı ne kadar düşük olursa olsun kendi kendine yetecek kadar hata daha da fazlasını verecek kadar hızlı çalışırlar. 1 sene sonra bile ilk günkü gibi hızlı çalışır. Zira android gibi zamanla ağırlaşma olmuyor. Bizzat test ettim. Microsoft u ve windows phone u babamın firması gibi severim demiştim. Ama kuru gürültü savunma yapmıyorum. Benim dediğim bunlar hep zevk meselesi. Zevkinize uyuyorsa windows phone alırsınız tepe tepe kullanırsınız. Ben sırf android 5 lollipop güncellemesini merak ettiğim için ve moto g ye geleceği için moto g aldım zira 2 yıllık lumia 820 telefonum bana daha fazla dayanamadı ve ekranı kırıldı:). Fazla param yoktu o yüzden moto g aldım mesela. Lollipop güncellemesi gelsin. bir süre daha kullanırım moto yu sonra tekrar windows phona dönüş yapacağım. İstediğim her uygulama var. Ayrıca siyah temasını çok seviyorum. Ayrıca videolar tam ekran olmuyor diyenlere anlam veremiyorum. Hayatta görmediğim bir sorun.

bence windows phone alacak arkadaşlar kullandığı uygulamalar windows ta var mı diye baksın. Tamam android ve ios , uygulama anlamında derya deniz ama Allah aşkınıza kim 1 milyon tane uygulama kullanıyor. Bunlar hep pazarlama amaçlı şeyler. Ben şahsen en baba 30-40 uygulama yüklerim. Ofis, tasking manager, navigosyaon, müzik çalar vs. vs. Windows Phone için uygulama yazması kolay olduğu halde firmalar çok fazla uygulama yapmıyorlar. Aslında bu iyi bir şey. 1 milyon uygulama olup yarısı reklam amaçlı olana kadar 500 bin adet olsun temiz olsun. windows phone a uygulamaların hemen gelmemesinin veya geç gelmesinin (ki bu sorun son zamanlarda kalmadı) iki nedeni var: birincisi uygulama yazanların kar amaçları. İkincisi google ve facebook gibi firmaların windows un yükselişini engellemeye çalışması. Zira markete bakarsanız resmi facebook uygulaması yok. facebook var çok güzel çalışıyor hatta orijinalinden bile iyi diyebilirim ama yapımcısı microsoft. Google da süs olsun diye bi uygulama yapmış onun da bir işe yaradığı yok. Google kullanmadığım için dert etmiyorum ama millet androidi bırakıp wp ye geçmesin diye adam gibi uygulama yapmıyor google. Microsot akıllı telefonlarında her zaman ilkleri yaşatıyor: ilk defa optik görüntü sabitleme özelliği, ilk defa ücretsiz offline adam akıllı navigasyon programı, ilk defa ücretsiz müzik servisi.... Ve güncelleme konusunda en ucuz ürününü bile es geçmiyor. Bunlar güzel şeyler. Ayrıca cihazların kalitesi de malum ortada nokia nın muhteşem kalitesi var. Geri tarafı tercih meselesine kalıyor. Bana kalsa iphone da çok severim ama pahalı işte.

• Bence alma çok sıkıcı bir sistem (BENCE)
  • wp'yi engellemeye çalışan google ve facebook lobisi

android'in sahibi google tamam da facebook google ile ortak mı?http://www.ahaber.com.tr/teknoloji/2014/04/26/facebook-google-microsoft-ortak-oldu hepsinin ortaklaşa bir şeyler yapacağına dair haberler de var. tam ayrıntıları daha iyi bilirsiniz.

bana göre wp'in yazılımsal bazdaki en büyük avantajı xbox oyunlarıdır. bazı oyunlara bakıp hayran kaldım. ilomilo gibi mesela.

• S4 alınabilir

• Androiddan samsung sonra 1320 aldım iyiki almışım harika uzun uzun yamak istemiyorum herşeyiyle iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

Hocam örneğin youtube acık iken whatsapp' a bakamıyorsunuz, internette gezinme ile ilgili bir probleme rastlamadım şuana kadar sitelere giriş, çıkış herhangi bir takılma, donma, kasma, gecikme vs görmedim. Uygulama açısından sıkıntı çekmiyorum tek sorun alt yazı destekleyen '' ücretsiz '' bir player olmaması benim açımdan. O fiyata kamerası ile korku salmış 925 alınabilir, fakat ısınma ve batarya problemleri varmış onları iyi araştırmak lazım kameradan kesip bataryaya veren 1320 de olabilir seçim sizin.

Ben bakıyorum.Video izlerken whatsapa mesaj atıp tekrar videoyu kaldığım yerden izlemeye devam ediyorum.Problem yok yani

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.