Şimdi Ara

Windows Phone artılar ve eksiler listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ciddiyetsiz

quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Android 2.1/2.3 ile kıyaslayınca demek belki yazdıktan sonra farketmişsinizdir, çok saçma Şuan 4.4 ile çok rahat kıyaslanabilir.

www.windowsphone.com adresinden telefona uygulama kurulabiliyor. Bunu daha Windows Phone 8 ilk çıktığı haftalarında denemiştim, yeni bir şey değil yani. Telefonumu bul özelliğini açmalısınız.

4.4 ile kıyaslanabileceğini çok zannetmiyorum. elbette android'e göre artı olan noktaları var ama bir şekilde iki işletim sisteminin de tüm özelliklerini kıyaslasak 4.4 üstün çıkar. ama her şey tabiki kağıt üzerinde yazanlardan ibaret değil.

söylediğiniz gibi yapınca uygulama kuruldu. bilgilendirme için teşekkür ederim. ama orada da bir şey dikkatimi çekti daha kolay bulmak için telefon no ekle diyor ama listede türkiye yok. belki konum abd olduğu içindir ama togo var da türkiye neden yok o da garip...

bu arada Cortana mesajlardaki uçuş bilgilerini okuyup duruma göre hatırlatma veriyor diyorlardı. bakalım verecek mi... henüz o da mail okuyamıyor, mail atamıyor.. bir de bu aralar hava durumu ile haritalar uygulamasına erişimi de yok. hava nasıl deyince bing sonuçları geliyor. :/

Çok güzel yazmışsınız ama bir çok evde (1 milyar) evde Windows olduğu için Microsoft bu özellikleri baya artıracak
    Uyumlar özellikler
    Bu arada geliştirici uygulamaları bazı genel uygulamadan iyi oluyor örnek tubecast
    Ayrıca indirme falsn yapıyor youtube yapmıyor
    Zaten bir sonraki telefonum 2016 haziran alacağım o zamana 740 çıkar onu alırım
    HERKESİ BİLMEM BANA WİNDOWS YETER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Androidden wp ye geçip , android aldığına nasıl pişman oluyorlar anlamıyorum. Mağazası eksik yoksa bir tık önde lafı ise trajedi. Akıllı telefon demem mağaza demek. Mağazasız tuşlu telefondan farkı mı kalır? 300tl den fazla vermeyin şu tellere paraya yazık.

• Görünce nedense gülme geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Görünce nedense gülme geldi

Windows Phone güldürür hocam.

• bu şekilde bir sonuca ulaşılamaz ki.

hadi bakalım android mi ? wp mi ? ios mu ?

buna herkes bir cevap verebilir. kimi fiyattan kimi belli başlı özelliklerden. bu işin sonu yok. bırakın birbiri ile kıyaslamayı. şu iyidir diyebileceğiniz bir sonuca ulaşmanız imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

bu şekilde bir sonuca ulaşılamaz ki.

hadi bakalım android mi ? wp mi ? ios mu ?

buna herkes bir cevap verebilir. kimi fiyattan kimi belli başlı özelliklerden. bu işin sonu yok. bırakın birbiri ile kıyaslamayı. şu iyidir diyebileceğiniz bir sonuca ulaşmanız imkansız

Bu iş w10 çıktığında daha zorlaşacak çünkü bende IP kullanıyorum TP kullanırken Windows Feedback uygulamada okuyorum
    Karolar Android de widget gibi olsa diyordu ve yaklaşık 2000 like almıştı Microsoft böyle şeyleri yapsa (en azından çok like alanları )
    Çünkü çok güzel fikirler geliyor
    Bu uygulama sayesinde Microsoft'un kullanıcılarını dinlediğini düşünüyorum
    Dediğimiz şeyler zaten mantıklıysa like alır
    Windows çok güzeldir
    İnşallah Windows 10 un bir sonraki sürümünün ön izlemesini yüklerim
    ENİNDE SONUNDA BU SİSTEM EN İYİ SİSTEM OLACAK

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.