Şimdi Ara

Windows Phone Güvenlik Konusunda Pişmanlık Değildir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir tane akıllı bir tarafından sallayıp haber diye yazmış diğer haber siteleride kopyala-yapıştır yapmış. Yalan, olmuyor.
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Öle olmuş kusura bakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

He he bu konuya baktık simdi demekki neymiş ios bile pişmanlıkmış wp değilmiş

Yemin ediyorum nasıl bi kafaya sahipsiniz anlamıyorum insan aldığı malı savunmak için bu kadar saçmalar mı ya

zorunamı gitti

hehe zoruma gitti sizin zorunuza gitmiş ki eleştrileri yediremiyorsunuz hemen saldırmaya başlıyosunuz

• quote:

quote:

quote:

Yemin ediyorum nasıl bi kafaya sahipsiniz anlamıyorum insan aldığı malı savunmak için bu kadar saçmalar mı ya

zorunamı gitti

hehe zoruma gitti sizin zorunuza gitmiş ki eleştrileri yediremiyorsunuz hemen saldırmaya başlıyosunuz

hehe senin zoruna gitmişki saçma saçma yorum yapıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

zorunamı gitti

hehe senin zoruna gitmişki saçma saçma yorum yapıyorsun

Tmm zoruma gitti milletin az para vererek dünyanın en iyi işletim sistemini kullanmaları

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Bir tane akıllı bir tarafından sallayıp haber diye yazmış diğer haber siteleride kopyala-yapıştır yapmış. Yalan, olmuyor.

Haklısın olmuyor olabilir. Garanti etmiyoruz ki bi haber edelim dedik.
  • Yaw windows phone'yi kötü diyorsanız, eleştiriyorsanız kaybolun bu konudan ve gruptan. Kimin haddine ! Saçma saçma büyütmeyin. KİMSE ZORLA KULLANDIRTMIYOR!
  • iOS'dede olmuyor denendi.Artık bilmeyen kalmadı o kitlenmeyi. daha geçen popülerdeydi konu, abime attım birşey olmadı iOS'de çalışmadı, gruba attım arkadaşlar beni aramaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 5 Aralık 2014; 19:59:17 >
  • Açtığım konu saçma alakasız olabilir . Kabul ediyoruz, oluyor mu dedik
  • Çökmüyor mu?
    Daha mesaj gelemeden kimi zaman çöküyor uygulama. Basıyorum 1 saniye sonra kapanıyor uygulama 1-2 dk da açılmıyor tekrar basınca. Yada uzun mesajda ciddi anlamda kasıyor. Yanlış yerden vurdunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

Çökmüyor mu?
    Daha mesaj gelemeden kimi zaman çöküyor uygulama. Basıyorum 1 saniye sonra kapanıyor uygulama 1-2 dk da açılmıyor tekrar basınca. Yada uzun mesajda ciddi anlamda kasıyor. Yanlış yerden vurdunuz

Ciddi mi? Hangi teli kullanıyorsunuz ?
  • L820 1,5 yıldan fazladır kullanıyorum. Eylül ayında temiz kurulum yapmıştım bilgisayardan hatda beta falan açık değil. Birkaç uygulama daha böyle.
    Hatda 1,5-2 aydır telefonun müzik uygulaması açılmıyor artık. Uygulamaya güncelleme gelince düzelir diye umut ediyorum.

• Konuda - yiyenleri görünce doğru kişileri blokladığımı 1 kez daha anladım.

• quote:

L820 1,5 yıldan fazladır kullanıyorum. Eylül ayında temiz kurulum yapmıştım bilgisayardan hatda beta falan açık değil. Birkaç uygulama daha böyle.
    Hatda 1,5-2 aydır telefonun müzik uygulaması açılmıyor artık. Uygulamaya güncelleme gelince düzelir diye umut ediyorum.

İyi tel. Ne zamandır karşılaştın bu xbox müzik sorunu ? Zaten adamlar sürekli güncelleme yayınlıyor arada.
  • Dediğim gibi 1-2 ay oldu. Hatda güncelleme bana gelmiyor mu acaba diye düşünüyorum. Mecburen marketden onemusic satın aldım müzik dinlemek için

• quote:

Dediğim gibi 1-2 ay oldu. Hatda güncelleme bana gelmiyor mu acaba diye düşünüyorum. Mecburen marketden onemusic satın aldım müzik dinlemek için

Müzik ve video olayı çok sıkıntılı gerçekten.

VLC Player ile bu eksikliği gidermeye çalışacağız artık.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.