Şimdi Ara

Windows Phone hakkında kafama takılanlar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Görev yöneticisi yok mu? Hmm oldukça ilginç oldu bu "O__o Notification Center ile birlikte gelir belki sonraki güncelleştirmelerle -umarım-.
    Evet çoğu uygulamanın paralı olması da ayrı bir gariplik, DoodleJump gibi basit bir oyun bile 7 lira mesela. Gene arada bir günlük olarak ücretsize düşürdükleri oluyor canları sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow93

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla arada markette bazı uygulamaları kontrol ediyorum da yorumları gördükçe aklım kayıyor Android'e gerçekten. Riske girmeli miyim bilemiyorum. Telefonu da aşırı oyun oynamak gibi bir şey için kullanmayacağımdan sorun da yaşamazmışım gibi geliyor hep.

Bence wp 8 tercih et çok oyun oynamam dediğine göre. Zaten temel ve biraz daha ekstra oyun var e uygulama da var. Androidden daha çok hızlı gezersin internette daha çok verim alırsın.

Eh çoğu uygulamayı kullanmak yerine doğrudan IE'yi kullanarak sitelerine girmem gibi bir alternatifim de var mağaza gelişene kadar, Android'e göre daha iyiyse gezinmek pek de bir problem kalmıyor geriye. Mağaza elbet gelişecek zaten ve anladığım kadarıyla mağazayı saymazsak WP Android'e göre daha sağlam kalıyor. Sanırım ben Lumia 620 çıktıktan sonra kesin kararımı vericem çünkü WP için düşündüğüm telefon o.

Bütçene çok bağlı.620 sanırsam ki ucuz. O bütçeye göre ucuz bir android alırsan yanlış yapmış olursun. Android gerçekten yüksek sistem istiyor. Yoksa bir şey yapamazsın kasar falan.

Ya bütçeden çok ben elime otursun istiyorum telefon, doğrudan 4-inch'ten büyükleri eliyorum. Zaten 1080p videoymuş falan gerek de duymuyorum. Android alırsam Xperia P ya da S3 Mini alırım muhtemelen. 1GB Ram var diye rahat gibi duruyorlar ama bilemiyorum "S3 bile kasıyor" muhabbetleri de çok dönüyor.

Bana inandirıcı geliyor dedikleri. Elimdeki 356 mb ram en başta kasmıyordu ancak tıkandı bir süre sonra. Aynı şey 1 gb ramde de olur ama biraz geç olur. Tek fark bu bence ve android almanı önermem uygulama delisi değilsen.

Değilim sanırım, açıkçası Ovi Store'da çok da uygulama seçeneği olmadığı için denemedim pek. Çok da büyük bir eksiklik hissetmedim ama insan imreniyor tabi :P

Peki mesela sizde 356/512MB boşta telefonunuz stand-by konumundayken anladığım kadarıyla. Peki acaba Windows Phone kullanıcıları buraya acaba yazabilir mi kendilerinde ne kadarlık bir kullanım ve boşluk olmakta? Çok etkili bir fark oluyor mu gerçekten?

Bu soruna cevap veremezler diye tahmin ediyorum çünkü görev yöneticisi yok ( tabii androidle aynıysa) . Ne olduğunu pek bilmesek de inceleme yapan siteler de bunu diyor ama bana kalırsa uzun bir süreçten sonra sormak daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Androidle aynıysa derken, Androidde görülebiliyor ne kadar RAM kullanıldığı? Evet uzun bir süreç gerekebilir belki de benim şu an kullandığım telefon uzun bir süreç içersinde bir daha açılmamak üzere kapanabilir açıkçası :D
  • quote:

Androidle aynıysa derken, Androidde görülebiliyor ne kadar RAM kullanıldığı? Evet uzun bir süreç gerekebilir belki de benim şu an kullandığım telefon uzun bir süreç içersinde bir daha açılmamak üzere kapanabilir açıkçası :D

Her telefona olabilir o ayrı.
    Evet androidde görev yoneticisinde gösteriyor harcadığı ram falan.
    İnsan bunalıyor artık bu muhabbetlerden. Wp8 i ben de bilmiyorum açıkçası istiyorum en azından android istemiyorum bu kesin. İos veya wp8 lazım ama i5 çok pahalı. İ4s de geri kalmış baya bir şey gözden geçirmem lazım senin ise isteğini belirlemeneiminki daha zor bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.