Şimdi Ara

Windows Phone için nasıl bir uygulama geliştirmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    konuda da bahsettiğim gibi nasıl bir uygulamaya ihtiyaç duyuyorsunuz? Şöyle bir uygulama olsaydı iyi olurdu dediğiz neler var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ntxsoft

Herkese merhabalar,
    konuda da bahsettiğim gibi nasıl bir uygulamaya ihtiyaç duyuyorsunuz? Şöyle bir uygulama olsaydı iyi olurdu dediğiz neler var?

sn. ntxsoft,

Öncelikle kolay gelsin. Böyle bir konu açtığınız için size teşekkür ederim. Üstelik şu an bir ios kullanıcısı olarak ve wp'ye geçmeyi düşünen biri olarak teşekkür ediyorum. Burada ios'ta olup da, wp'de de olmasını istediğimiz uygulamaları size belirtirsek sanırım wp'nin gelişmesi için minicik de olsa bir katkımız olur diye düşünüyorum. Aynı şeyi android kullanan arkadaşlardan da beklemek gerekir bu konunun faydalı olması için.

Şimdi; ios'ta en çok kullandığım bir kaç uygulamayı hemen paylaşıyorum. Ben size uygulamaları söyleyeyim, siz onlar gibi olabilecek ya da onlara yakın uygulamaları sanırım geliştirebilirsiniz.
    1. AVPlayer (bunun gibi ios'ta sorunsuz çalışan bir uygulama, hatta sorunlu çalışan bir uygulama wp'de görmedim).
    2. iturkeybiz (buna benzer bir uygulama wp'de de olmalı).
    3. banka uygulamaları (aslında benim kullandığım uygulamalar wp'de de var. ancak memnun olan kimseyi görmedim. Sizin aracılığınız ile buradan duyurmuş oluyorum ilgililerine).
    4. antu
    5. kelime avı
    6. you tube
    7. ntvspor
    8. habertürk
    9. facebook
    10.whatsup
    11.hepsiburada

Bilgi amaçlı paylaştım. Umarım faydası olur. Wp gelişsin ki biz de tereddütlerimizi geride bırakıp wp'ye hangi telefon markasıyla geçeceğimize karar verelim.

Syg.

• Teşekkürler atikus,

Dediğiniz uygulamaların bir kısmı şirketlerin kendi kontrolünde olabilecek uygulamalar. Hem yasal olarak sıkıntı doğabilir hem de düzgün çalışabilmesi için ortaklaşa çalışılması gerekmektedir.

Bu yüzden dediğiniz uygulamalardan wp8 için bir bloğun uygulaması olabilir fakat onun içinde blog yazdırmam gerekiyor. Buda uygulama yapma dışında başka gereksinimler doğruyor.

Kelime avı güzel olabilir, henüz Türkçe uygulama markette yok. Yabancı uygulamalarda da başarılı uygulamalar var, Wordement isimli Microsoft tarafından yapılmış. Buna benzer Türkçe kelimeler için bir uygulama olabilir.
    Fakat projeye başlamadan önce daha fazla feedback almam lazım. Forumdaki arkadaşlarda fikirlerini belirtirlerse sevinirim.

Bunun yanında basit olduğunu düşündüğüm bir uygulamaya başlıyorum. Dokuman taramaya yarayacak bir uygulama olacak. Daha önce yaptığım final projeme benzediği için neredeyse her şey hazır.

• Alpha jax var onun TR si de güzel olabilir, hatta bende yardım edebilirim.
  • bu konuya bende katılabilirim. Store hesabım var, yayın yapabilirim ama aklıma fikir gelmiyor :)

gruplaşabiliriz?
  • Güzel haber şimdiden kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogu-E -- 7 Şubat 2013; 13:07:09 >
  • quote:

Herkese merhabalar,

iett otobüs saatleri ve güzergahları uygulaması olsun bana yeter. bu uygulama benim için tüm diğer uygulamalardan daha önemlidir. nerde bu otobüs diye bir uygulama mevcut fakat çalışmıyor. aynı uygulamayı android ve ios kullanıcıları sorunsuz kullanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

Herkese merhabalar,

iett otobüs saatleri ve güzergahları uygulaması olsun bana yeter. bu uygulama benim için tüm diğer uygulamalardan daha önemlidir. nerde bu otobüs diye bir uygulama mevcut fakat çalışmıyor. aynı uygulamayı android ve ios kullanıcıları sorunsuz kullanabiliyor.

Otobuslerde gps tarzı bir cihaz mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomvenom

quote:

quote:

Herkese merhabalar,

Otobuslerde gps tarzı bir cihaz mı var?

olabilir çünkü istanbul'da duraklarda her otobüse ayrı gerisayım var. çok yoğun saatler dışında tam zamanında otobüslerin geldiğini gösteriyor. güzergah'ta iett'nin kendi sitesinde mevcut.

hadi gerisayımı geçtim hangi otobüsün hangi duraktan saat kaçta geçeceğini gösteren offline sistemli bir uygulama da yapılabilir 5800 nokia'sı olan bir arkadaşımda var bu uygulama.

• Onun dışında e-kitap uygulaması da lazım bence. markettekiler hep sorunlu. şöyle skydrive destekli pdf uzantısını da destekleyen kendi içinde kitap arattırabileceğimiz türkçe karakter destekleyen güzel arayüzlü bir kitap okuma uygulaması.
  • oyun olarak malum xbox ilive da kullanabilecegimiz bir oyun olabilirmi clash of clan gibi???
  • iOS'daki Hareket Saati Uygulaması ve Fazilet Takvimi Uygulaması iki güzel offline uygulama, bunların benzeri offline uygulamalar lazım, bunun dışında LigTV uygulaması bile yok en basitinden ama bunlar sizin değil bizzat LigTV'nin ya da ilgili şirketin yapması gereken uygulamalar.

Magic Piano diye bir oyun var iOS'da benzeri yapılabilirse çok güzel olur, beste kütüphanesini vs sürekli güncellemek falan lazım ama belki zor olabilir,

Kolay gelsin şimdiden...
  • Kara liste programı çok işe yarar bence yapabiliyorsanız.

• Kara liste iyi fikir ama Şu symbianda olan ve benim en sevdiğim özellik olan profiller uygulaması yapabilirsin
  • Tam bilmiyorum bu işleri ama bir öneri sadece, şu aşağıdaki linkte anlatılan tarzda bir işevli olan uygulama olsa bir çok kullanıcının işine yarayabilir sanırım. Aradım markette ama bulamadım ben varsa da bilemiyorum :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1139605
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow93

Tam bilmiyorum bu işleri ama bir öneri sadece, şu aşağıdaki linkte anlatılan tarzda bir işevli olan uygulama olsa bir çok kullanıcının işine yarayabilir sanırım. Aradım markette ama bulamadım ben varsa da bilemiyorum :)

skinery var zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadow93

Tam bilmiyorum bu işleri ama bir öneri sadece, şu aşağıdaki linkte anlatılan tarzda bir işevli olan uygulama olsa bir çok kullanıcının işine yarayabilir sanırım. Aradım markette ama bulamadım ben varsa da bilemiyorum :)

skinery var zaten

Tam olarak öyle değil. Bu sadece internet explorer hesap makinası gibi temel uygulamaların arkaplanına konuyor. Ben direk resim koymayı dedim :D Yani benzer gerçi ama gene de güzel olabilir.

• Skinery de 6 temel uygulama harici başka birşeye arka plan atayamıyorsun köt bence çünki ben 6 temel uygulamayı ekrana aynı yere sabitlemek zorunda değilim ki aralara başka kutularda atıyorum o zaman bütünlüğü bozuyor hiç bir manası kalmıyor yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Skinery de 6 temel uygulama harici başka birşeye arka plan atayamıyorsun köt bence çünki ben 6 temel uygulamayı ekrana aynı yere sabitlemek zorunda değilim ki aralara başka kutularda atıyorum o zaman bütünlüğü bozuyor hiç bir manası kalmıyor yani...

haklısın böyle olduğunu bilmiyordum umarım uygulamayı güncellemeyle halledebilirler.
  • WP8'e mutlaka tüm codec'leri çözebilen Mx Player, BS Player veya ios'ta olan Avplayer tarzı bir uygulama lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.