Şimdi Ara

Windows Phone,İOS ve Android işletim sistemlerinden benim anladığım; (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 5000

Wp çöp

tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

bende çok marka takıntısı olmaz o noktada. nokia yada microsoft yazması benim için bir şey değiştirmez.

apple a gelirsek. iki uygulama fazlası var diye bir telefona 2500 tl vermem. tamam iosu beğenirim ama o pil süresi ile ve o fiyata bence çok yanlış bir tercih. bilgisayar kullanan bir insan için bence microsoft en güzel yolu bulmuş. geç olacak ki erken olsaydı iyi bir şey ortaya çıkmaz diye düşünürdüm. şuan çok iyi bir yolda. öyle yada böyle telefonun yanına notebook yada ultrabook tarzı bir şey kullanmak zorundasınız. internet telefonla gezilmiyor. sadece ufak tefek işler halloluyor. bu durumda pc win10 olunca telefonda win10 olması çok mantıklı olacaktır. düşünsenize bankacılık işlemini pc den yaparken gelen msg için telefonunuza değil de direk pc nizden ulaşmanız bile çok güzel bir olay. yada telefonda asphalt 8 oynarken kaldığınız yerden pc ile devam etmeniz yada bunun tam tersi.
    geçici bir süre için nexus aldım. hem en saf hali nasılmış göreyim diye hemde satışı kolay olur diye. eksilerini saymaya gerek yok bir tek artı yerel uygulamalar ki bu yerel uygulamaların yerine internet siteleride yeterli oluyor.

tabiki apple seçiminize saygı duyarım ama o kadar para verilmesi bence uygun değil. heleki 12 inç air in fiyatını duyunca

Eğer Nokia Android sistemli bir cihaz çıkarırsa onu da düşüneceğim.

Elde Apple, Microsoft, Nokia var. Zamanla artılar ve eksiler iyice ortaya dökülür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nokia android çıkarsa bile sistem ortada. Nexus 5 çok iyi donanımı var ama yinede yetmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Nokia android çıkarsa bile sistem ortada. Nexus 5 çok iyi donanımı var ama yinede yetmez

Önceliğim Microsoft her zaman.

Ne kadar bazen beni delirtse de kredisi sonsuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.