Şimdi Ara

Windows Phone kullanan biri, diğer platformlara nasıl alışacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siyah temelli arayüz ciddiyet isteyenler için harika, twitterın resmi uygulaması dahi siyaha çevrilebiliyor, bu ciddi bir görüntü ve elit hava sağlıyor.

Klavye ve yazım ios ve androidden önde, diğer platformlardan daha rahat ve hızlı bir biçimde yazılabiliyor. Otomatik düzeltme daha sağlıklı çalışıyor.

Arayuz tasarımında ciddiyet söz konusu. İos 6 ya kadar harikaydı, 7 ve 8 de 16 yaşında kız çocuğuna hitab eden rengarenk bir tasarım geldi, iosun windows phona göre en buyuk zayıf noktası bu. Kişiye göre değişir ama böyle olduğu kabul edilmeli.

Ofis uygulamalarıyla ilgilenenler için daha iyisi yok gibi birşey, microsoftun kendi uygulaması çok hızlı ve yeterli, diğer platformlar bunu henüz efektif olarak çozemedi.

Xbox müzik, şahsen iosun müzik uygulamasından daha iyi çalışıyor, xbox pass uyeliğinin arşivi devasa ve işlevsel.

Kişiler hubunun iosta karşılığı yok, tek bir uygulamadan kişiyle ilgili tüm bilgiler, haberler, Facebook ve twitter paylaşımları alınıyor.

Borsa ve finans uygulaması çok iyi çalışıyor.

Yazdıklarımla ilgili şeyler, iosta ancak 3. parti uygulamalarla duzelebiliyor, microsoft bunu fabrika çıkışı sağlıyor.

İosun her guncellemesi eski iphoneları yavaşlatırken, wp guncellemeleri hızlandırıyor.

İos, android platformlarını da uzun süre kullandım. , WP'un ciddi, iş odaklı yapısına uyum sağlayanlar için ios gerçekten sığ ve yetersiz geliyor.

Yazanların nasıl windows Phone yetersiz dediğini anlayamıyorum, instagram ve oyun uygulamaları yetersiz diyenler, koca bir sistemi nasıl çöpe attığının farkında değil.

Ayrıca bir çok küçük ayrıntı var, kilit tuşuna basıldıktan kaç dakika sonra şifre sorulsun vesaire...

Yanlışın var diyen, tartışmak isteyen herkesi yoruma beklerim. Lütfen yazılımı tartışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 14 Mayıs 2015; 15:51:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum bende android'ten geçtim boşa 1.500 lira vermişim G2'ye çünkü sadece telefonda whatsapp,facebook ve internet kullanıyorum sadece,

Oyunla hiç aram yok mesela ; İşte millet diyor ki dead trigger 2 yok new star soccer (geldi gerçi ) yok klan oyunu yok yakında oda gelir diye düşünüyorum.

Snapchat yok falan yok filan yok ? Bunlar benim işime yaramıyor ama başkasına yarıyor olabilir hiçte gerekli değil benim için.

Ben sadece bunları yapıyorken neden 1500,2000 lira vereyim soruyorum sizlere ?

Benim için yeterli bir platform.

Kamera desen Carl Zeiss kamera var ( Lumia 735 ) Eski cihazımdan (LG G2) kat kat iyi ve renkleri canlı çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde19 -- 16 Mayıs 2015; 11:02:17 >
  • telefondan sadece facebook a giren ve whatsapp kullanan insanlar bile windows iyi değil falan diyorlarsa bu millet teknolojiden nasibini almamış demektir. Çok extreme işler yapmayacaksanız windows çok ama çok iyi bir işletim sistemidir. Çıktığı günden beri kullanıyorum zararı yok. İkinci telefon olarak çok sayıda android kullanan model kullandım ama tad vermiyor. şimdi birinci telefonum lumia 830 ikinci telefonum lumia 630. gayet memnunum.
  • Çok extrem işler yapacağım , zenfone 4 gb geldiği gibi alacağım çok ta rahat alışırım hiiiiç. kafamı yoramam daha wp ile.

• Geçeli bir yıl oldu öyle güzel alıştım ki iyi ki kurtuldum sanmıyorum android lolipoplu nexus 5 kullanan biri wp'nin yüzüne baksın bir daha. (Performans olarak pil kamera falan demeyin diye belirteyim dedim)
  • Her maddesine katılıyorum. Görünün o ki, Windows 10 çoğu kısım yerine oturacak. Microsoft'un yapması gereken, Elite bir telefon çıkarmaktı. Hala bekliyorum öyle bir telefonu.
  • Bazı konularda artısı var ama eksiği çok ve yazılım stabil değil. Mesela manuel ekran parlaklığı yok. Pil sayacı bile bozuk. Şarjdan çıkarıyorum 2 gün gecen 10 gün kalan süre gösteriyor. Wifi ayarlarında dns yok vpn de sıkıntı oluyor. Hala tarayıcılarda çökme sorunları ve işlevsizlik var. Pil yüzdesini bile üst çubukla göstermiyor.

Ofis uygulaması da iyi değil. Word belgesinde denklemler görünmüyor. 3 platformda da denedim hiç biri göstermiyor ama Windows telefonların görüntülemesi gerekirdi.

Arayüz bence iyi değil. Siyah olması amoled ekranlar için iyi ama tüm modellerde amoled ekran yok. Ki ciddiyet için siyah olması şart değil bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her işletim sisteminin her konu da artısı var bu gayet normal, zaten o platformun bi artısı olmazsa diğerlerinden ayıran özellik denen bir şey olmaz. 1,5 sene 920 kullandım,telefon stabil çalışıyor (ara ara sapıtsa da) , kamerası iyi ama ben 1,5 sene sonra sıkıldım açıkcası. Siyah tema içimi baydı. Android'e geçince de alışmak zor olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Geçeli bir yıl oldu öyle güzel alıştım ki iyi ki kurtuldum sanmıyorum android lolipoplu nexus 5 kullanan biri wp'nin yüzüne baksın bir daha. (Performans olarak pil kamera falan demeyin diye belirteyim dedim)

Aynen hocam kaliteli bir andrdoide geçenin birdaha wp ye bakacağını sanmıyorum şahsen ben çok heveslenerek aldığım lumia 535 wpnin ne olduğunu bana gayet iyi gösterdi.

• Bir maddede ben ekleyeyim, Microsoft Windows Phone 7'den sonraki hiçbir modelini yüz üstü bırakmadı. Lumia 520, 620 gibi modeller bile Windows 10 güncellemesi alacak, bu açıdan bakıldığında hataları olsa da ki hatasız sistem yoktur, Microsoft takdir edilmeyi hak ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cicekoguz

quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Geçeli bir yıl oldu öyle güzel alıştım ki iyi ki kurtuldum sanmıyorum android lolipoplu nexus 5 kullanan biri wp'nin yüzüne baksın bir daha. (Performans olarak pil kamera falan demeyin diye belirteyim dedim)

Aynen hocam kaliteli bir andrdoide geçenin birdaha wp ye bakacağını sanmıyorum şahsen ben çok heveslenerek aldığım lumia 535 wpnin ne olduğunu bana gayet iyi gösterdi.

Aynen hocam çektiğiniz sıkıntı dandik 3. parti internet tarayıcısından da belli oluyor

• Wp nin arayuzu cok iyiydi fakat iyice androide benzedi. Eski havasi kalmadi bence

• Sürekli surduruyor yazısı görmekten bıktım. Ve dahası adam gibi uygulamalara ihtiyacım var. Bu başlı başına sistem değiştirmek için bir neden. Akıllı telefon diyoruz yahu! Uygulamasız ne yapacağım onu?

Çok müzik dinleyen bir insanım. Uygulaması yavaş ve kullanışsız. MixRadio dışında müzikle ilgili olumlu bir şey söyleyemeyeceğim.

2-3 senedir kullanıyorum, her gun bu foruma giriyordum bir yenilik var mı diye, yorum yazıyordum ama 3-4 aydır konusuna girmiyorum bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.