Şimdi Ara

Windows Phone Önerir Misiniz? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben aynı anda Lumia 1520, iPhone 6S (plus değil) ve HTC Desire 820 kullanan biriyim. Sistemden çabuk sıkılan biri olduğumdan aynı anda 3 farklı işletim sistemini kullanıyorum.

Lumia'nın 800 TL civarı modellerini piyasayı araştırırsan bulabilirsin. Turkcell ve Vodafone bayilerinde Lumia bulunmuyor. Avea-Türk Telekom bayilerinde bulabilme şansın var ama onda da bayileri dolaşman lazım çünkü satılmayacağını düşündüğü için her bayi elinde bulundurmuyor. En kolay Bimeks, Teknosa ve Media Markt (markEt değil) mağazalarında ve İstanbul BiLişİm'de bulursun. Bir mağazada bulamazsan bile hangi mağazanın stoğunda olduğunda sorabilirsin.

Lumia 1520 kullanıyorum ama bugüne kadar kasma görmedim. ROM değiştirme anlamına gelen Insider programlarıyla W8'den W10'a geçirebilirsin. Ki ben bir kaç defa yaptım, etrafta yapanlarda var. Ayrıca şu linkten W10 yükleyebileceğin Lumia modellerini görebilirsinhttp://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/preview-supported-phones

Lumia'lar ZEISS mercek kullanır. Google'da CarL ZEISS diye aratırsan görebilirsin. Ayrıca Lumia'lar ZEISS mercek kullandıkları için fotoğraf olayını dOnanIMsAl yaparlar, android ve ios fotoğrafı yazılımsal olarak işlerler. Lumia'ların fotoğrafları donanımsal yapması kasmaya sebep oLmaZ.

Dokunmatiği gayet iyi.

Kendi üzerindeki radyoyu kullanarak radyo dinlersen veya fazla oYun oynamAZsan şarjı 2 gün idare ediyor. Ama TuneIn, Spotify, Karnaval benzeri programlarla internet üZEriNden radyo dinlersen şarjı 1 gün idare eder.

Tema olayında fazla bir şey bekleme.

Lumia 950 modeli benim hoşuma gidiyor. Çünkü Display Dock sayesinde masa üstü bilgisayarlarda kullanılan (mesela 22 inch) monitor, klavye ve fareyi (mouse) ve usb flash diskleri ve sanırım 1 tb kapasiteli taşınabilir harddiskleri de takabiliyorsun ve telefonu masa üstü bilgisayar gibi kullanıyorsun.

Lumia'lar ile ilgili sorularını şu linke sorabilirsin
    http://answers.microsoft.com/tr-tr/mobiledevices

Lumia'lar hakkında bilgi alabileceğin şu linklere bakabilirsin
    https://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/
    https://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/destek/

Carl ZEISS mercekler için şu linke bakabilirsin
    http://www.zeiss.com.tr/corporate/tr_tr/home.html

• hakanxml H kullanıcısına yanıt
    Saat konusunda Apple Watch var ama o da işletim sistemine özel. Fitbit ise ios android ve windoz Fone işletim sistemleriyle hem uyumlu hem de Apple Watch'dan ucuz.

VR (sanal Gerçeklik) ne kadar önemli? Benim için önemli değil. Ama mutlaka kullanmam gerekirse VR'yi masa üstü bilgisayarda oyun oynarken kullanmak isterim.

Ayrıca telefonla bağlantılı saatler bana pek cazip gelmiyor. Ben Casio'nun AQF-102w modelini kullanıyorum, telefonu kolumdan çıkarmadan ve telefona bakmadan çıkarmadan buLuNduGum ortamdaki hava sıcaklığı veriyor. 2008'de 100 TL.ye almıştım hala da çalışıyor. Nabız-tansiyon ölçmek? Tansiyonları eczanede bile ölçüyorlar, gidersin ölçtürürsün. Apple Watch'taki gibi görüşmek yapmak istiyorsan alırsın bir kulaklık yeter..

Saat konusunda hoşuma giden modeller SEIKo Astron, CaSIo PRG-250T ve Breitling Exospace B55. Bu saatlerin görsellerini görmek istersen Google amcadan aratabilirsin.

• serdarski S kullanıcısına yanıt
    Hani androidlerde ışınlama özenliği olsa ve biz anında şehir değiştirebilsek ay ne gerek var binerim otobüse giderim hem etrafı gezmiş görmüş sosyayleşmiş olurum diyeceksiniz.

Maşallah! Microsoft'un her eksikliğine bir bahane bulmuşsunuz. yani wp telefonlar arada görüşme yaparken arıza yapsa diyeceksinizki "her köşe başında ankesörlü telefon var orada arayıveririm." VR gereksiz saattede adı sanı duyulmamış birşey yazdınız kaç model var WP destekli? Bakın benim telefon S7 edge için sayacaklarım tüm android destekli saatler sayısız model ayrıca, Gear s, gear s2, gear, gear 2 bunlar samsungun diğer markaları saymakla bitmez. Nabız tansiyon ölçmek gereksiz gelebilir ama WPde yok diye eczaneye giderim demek gülünç bir durum. Parmakizi tarayıcı daha yeni geldi WP'ye tabii o modelleri ülkemizde bulabilirseniz.

Siz bunları yazdıkça insanlar windows phone - mobile adı habire değişiyor işte her neyse ondan iyice soğuyor. Bizim gibi eksiklikleri yazıp istiyoruz diye şirketten talep etseniz adamlar bunu belkide yapmak zorunda kalacaklar. Oysaki siz adeta diyorsunuzki önüme içi boş model koysan ben alırım. Adamlar bunu görünce nasıl olsa alıyorlar fazla kasmamıza gerek yok diye düşünüyor olmalılar. Bir zamanlar bende windows mobile kullanırdım taaa motorola mpx200'den lumia 920lere kadar ama gerçeği gördüm parama yazık dedim ve androide döndüm. Buradakilerede yazıyorumki onalrda paralarına yazık etmesinler.

Son birşey daha en alta saatleri sıralamışsınızda bunların akıllı saatlerle ne alakası var? Beğendiğiniz modelleri yazmışsınız :) BUnlar kaliteli pahalı modeller olabilir zaten o kadar şekil arayan akıllı saat almaz. Nesliniz hızla tükeniyor farkında mısınız? En son WP pazar payı neydi sanırım %1.2 gibi birşey. Bu nedir yahu? Çinli işletitm sistemleri var sene sonunda görürüz Wp'yi geçecekler ve artık 3. sıradan 4. veya 5. sıraya düşecek milyarlarca dolarlık yazılım şirketi adam gibi bir mobil işletim sistemini yapamıyor! olmuyor 6 yıldırda olmadı! Tıpkı ondan öncede bizi windows mobile devrinde o dandik telefonlarla ve sistemle sürüm sürüm süründürdüğü gibi. Arkadaş WM2003 müydü ne cacıktı pili bitince hafıza komple siliniyordu ya :) En yakın S7 modelini eline alın bir WP telefonu alın ikisinde de haber sitelerini açıp deneyin bakalım hangisi hızlı açıyor aradaki muazzam farkı görüp belki olayın farkına varırsınız. Hatta WP telefonu bırakın en yakın çift çekirdekli i7 işlemcili laptopu alın diğer tarafada s7'yi koyun bakın hangisi hızlı sayfa açıyor. Ben bunları afedersiniz sizi madara etmek için yazmıyorum gerçeği göründe daha fazla paranızı kaybetmeyin diye yazıyorum. Çünkü biz çok denedik çok vakit ve para harcadık ama bu şirkete harcanan paraya vakte yazık!

• uygulama ile işin yoksa belli bir yaşı aldım falan nete girer gezerim diyorsan al mutlu olursun amaa ben sosyal ağları kullanırım snapchatte takılırım falan diyorsan sakın diyim bulaşma. ve hele ki windows kasmıyor hiç onun için geçiyorum diyorsan cidden akılsızlık etmiş olursun. wp kasmıyor android kasıyor diyen arkadaşlarıda ciddiye alma onları 2010 yılında selamlıyoruz. örnekler verecek olursak;

herkes trawian crack oynuyor bende oynayacağım diyorsan, alma.
    kız arkadaşım snapchat kullanıyor wp de kullanacak mıyım diyeceksen, alma.
    arkadaşım periscope da dehşet videolar izliyor bende istiyorum diyorsan, alma.
    spotify kullanırım stabil olsun pc ile remote özelliğini kullanırım diyorsan, alma.
    lg de touchpal, swype falan kullandım özgün klavyeler kullanmayı seviyorum diyorsan, alma.
    yani özetle telefonu çok kurcalayan birim mağazada geziyorsan sürekli, alma.

maksat telefon olsun diyorsan, al.
    kamera kullanmayı seviyorum kaliteli olsun diyorsan, al (android telefonlarda da iyi kameralı telefonlar var ama wp fp olarak biraz önde bu gerçek.)
    farklı olsun standart olmasın diyorsan, al.
    telefon elimdeyken sağlamlık hissini versin diyorsan, al.
    ..... falan filan diye gider artıları var eksileri var ama eksileri daha çok maalesef..

• Birde güvenlikli olsun diye al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen sizin gibi ben de sistemden çabuk sıkılan biriyim o yüzden düşünüyordum zaten, teşekkürler yorumunuz için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nightwing kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz sosyal medya önemli oluyor çoğu zaman konuda ki diğer yorumlarla birlikte çok soğudum telefondan zaten (: teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: vigivan

Dediğiniz sosyal medya önemli oluyor çoğu zaman konuda ki diğer yorumlarla birlikte çok soğudum telefondan zaten (: teşekkürler

Ne düşünüyorsunuz şimdi? Android mi? Aman dikkat edin. Güvenliğiniz için günde 7 saat kapalı halde bırakın telefonu.

Bu mesaja eklenen görseller:

Windows Phone Önerir Misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    İos kullanırken de Android i gömüyordu herkes, aldım kullandım 1 kere bile kasma donma olmadı (: kısacası Android ve İos konusunda bilgim var tavsiye almak istediğim konu wp idi o konu hakkında da fikrim oluştu.

• hakanxml H kullanıcısına yanıt
    Oraya saatleri yazarken Samsung, Apple veya diğer markaların akıllı saatlerini almak zorunda olmadığımı anlatmaya çalıştım. Herkesin kendi tercihidir.

Benim için saat saatir, telefonda telefondur. 3310'la işimi görürüm. Otobüste, kafede veya gittiğim her yerde herkes telefonlarla oynuyor. Şimdiki telefonlar oYuNCAk gibi oldular. Yakında etrafta büyüklere oyuncaklar diye bağırırlarsa şaşırmam.

Ayrıca ben sokakta Apple Watch üzerinden konuşan birini gördüm. Özel görüşme yapmaya kalksa etrafındakiler duyacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 16 Mayıs 2016; 16:42:50 >
  • alınmaz, ilk çıktığından beri bişey değişmedi wp cephesinde
  • kamerasi disinda bir hicler windows phonelar. ne bir uygulama var ne de dogru duzgun ozellik. parani cope atmak icin birebir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.