Şimdi Ara

Windows Phone Sıkıntıları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
1
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim sen symbianlı telefonda niye şu yok niye bu yok dermisin
    bana göre bilgisayarla en uyumlu en stabil telefon windows phone
    sana uygun olanda android kasma kendini değiştir artık şu teli...! =)
    bide hangi telefonu kullanıyorsun,
    bana 1020 ile g2, s4ü karşılaştır, 1520 ile g3 ü s5i karşılaştır
    gidipde 520 ile g4, s6 yı karşılaştırma, git 520 ile s2mini ace trend fln karşılaştır...! =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScORphY

kardeşim sen symbianlı telefonda niye şu yok niye bu yok dermisin
    bana göre bilgisayarla en uyumlu en stabil telefon windows phone
    sana uygun olanda android kasma kendini değiştir artık şu teli...! =)
    bide hangi telefonu kullanıyorsun,
    bana 1020 ile g2, s4ü karşılaştır, 1520 ile g3 ü s5i karşılaştır
    gidipde 520 ile g4, s6 yı karşılaştırma, git 520 ile s2mini ace trend fln karşılaştır...! =)

Wpnin neresi pc ile uyumlu
    iOS ile Mac uyumunu görmemişsiniz sanırım. Bizim Microsoft hala sessiz saatler için, aramayı pcden cevaplayıp pc üzerinden konuşmak ve mesajlaşmak için Cortana istemeye devam etsin, Apple Siriyi Türkiyeye getirdi + bide Apple Music açıldı geçenlerde kullanıma. Bizimki hala ABD, Birleşik Krallık, Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hindistan, İtalya, Japonya ve İspanya'da yaşamıyorsan mağazamın yarısını ve Cortana özelliklerini kullanamazsın diyor.
    Pcde oluşturduğum takvim etkinliği 10dk sonra ancak telefonla senkronize oluyor. OS X'de oluşturulan takvim etkinliği anında iCloud ile senkronize olup en geç 15 20 sn içinde iPod, iPhone, iPad ve diğer Macler ile senkronize oluyor.
    Handoff diye bişey duydunuz mu? OS X Yosemite ile geldi. Bluetooth mesafesi içindeyken iOS cihazlarda yarın kaldığınız işe Mac üzerinde devam edebiliyorsunuz (yada tam tersi). Bizim WINDOWS Phone adı altında aldığımız telefonlara yıllardır bu özellik gelecek mi diye tartışılıyor.
    AirDrop? Hani şu bizim wifi üzerinden dosya kullanmak için harici uygulamalara bağlı olmamız? iOS bunu yıllardır Apple cihazlar arasında yapabiliyor (Mac dahil).
    Ne kadarda uyumluymuş gerçekten.
    Androidden bahsetmiyorum o tamamen apayrı bi platform ve masaüstüyle uyumlu olmayı hiçbir zaman iddia etmedi.

• kardeşim bizde zaten androidle karşılaştırıyoruz, iphoneunda sıkıntıları başka
    dünyanın parasını ver iphone al, o kesmez bide imac al, ve başka bişeye uyum olmasın, parası olana o telefon
    parası olanda kullanabilirse tabi, aksesuarları pahalı, uygulamalar ücretli, telefonu heryerde kullanamıyorsun
    iphone denemedim ve bana göre değil, hem gereksiz şekilde pahalı, hemde herşeyi farklı bir platformda
    hatta ben ayda birkaç bilgisayar alır satarım her marka bilgisayarı kullandım bir tek imac işine girmedim...! =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScORphY -- 9 Şubat 2016; 11:40:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.