Şimdi Ara

Windows phone telefon almak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz sonuçta çok bisey beklemiyorum bir ara 620 kullanıp satmıştım arayuzu hoşuma gitmişti.

• selim6 kullanıcısına yanıt
    Bu arada dostum..

Wp10 işletim sistemli bir telefon al.. Facebook iki tane var mağazada beta olanını yükle.. Ağır açılsa da diğer Facebook uygulaması gibi atma sorunu bulunmuyor.. Adında da beta olmasına bakma, kararlıdan daha iyi çalışıyor.. Sanırım redstone 2 güncellemesiyle betadan çıkacak ayrıca..

Yani facebook sorunu bulunmuyor ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alınır. Bir sorun çıkaracağını sanmam ama yeni modellere yönelin 535 gibi mesela.

• Android iOS en son olarak wp'u aldım yaklaşık 2 aydır kullanıyorum yorumlardan dolayı çok güvenemedim. Berbat,para israfı,paranı çöpe atma... Bir çok yorum geldi fakat 3 sistemi de kullanmadan içim rahat etmedi. 640 XL alarak wp'unda tadına bakmış oldum. Kimse paraya bağlamadı gayet objektif olarak yazıyorum. Eğer bütçe olarak fazla ayıramam yeni güncel uygulamalar ile işim yok diyorsan alabilirsin. Her yerde yazdığı gibi marketi güncel değil androdi/ios da bulunan uygulamalar seneler sonra yada hiç gelmeyebiliyor. Yada bir ürün alıyorsun, uygulaması oluyor fakat wp için yok. iOS ve Android... Onun dışında ben 8 de kalmayı tercih ediyorum, daha stabil. 2. Telefon olarak aldım ama 2 aydır androidi elime almadım. Tabii ki bunda yeni telefon oluşunun ve hevesinde etkisi var. Lumia'ya verdiğin parayla alacağın android telefonu karşılaştırma bile. Kolay gelsin.
  • Ben aslında lumia 620 kullandım memnundum sonra android e geçtim aklım orda kaldı ucuz hemde kafam da karıştı

• Htc windows 8s al derim hem de beats audio destekli

• İki senedir Windows Phone kullanıyorum 535 le başladım şuan 540 kullanıyorum eğer internetçi ve bol mesaj yazan birisiyseniz 535 almayın ekran çok sıkıntılı a ya basarsın s yazar bulaşma wp ye derim yok birde wp denemek istiyorum derseniz 540 alın işinizi görür

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.