Şimdi Ara

Windows Phone Unlock//Nasıl Yapılır//Her şey (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
4
Favori
17.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

8.1 betada çalışıyormu?

az önce temple run oz yükledim . 8.1 de çalışıyor.

Aynı yöntemlerle 8.0 sdk'sı kullandınız di mi?Bu arada 8.0 Sdk kurulmuyor Microsoft'un sitesinden indirince.W8 istiyor.Ben 7'ye kuracağım şuan iso buldum indiriyorum olur di mi?

bende win7 kurulu. ben yaptım. win8 olması sart değil.ama konunun basına bakın. win7 için belki farklı ayarlar gerekli olabilir. evet sdk8 de kullandım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

8.1 betada çalışıyormu?

az önce temple run oz yükledim . 8.1 de çalışıyor.

Aynı yöntemlerle 8.0 sdk'sı kullandınız di mi?Bu arada 8.0 Sdk kurulmuyor Microsoft'un sitesinden indirince.W8 istiyor.Ben 7'ye kuracağım şuan iso buldum indiriyorum olur di mi?

bende win7 kurulu. ben yaptım. win8 olması sart değil.ama konunun basına bakın. win7 için belki farklı ayarlar gerekli olabilir. evet sdk8 de kullandım.

Sağolun bende kurabilirim umarım uygulamaları.San Andreas'da sorun çıkmaz inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Windows 7 32 Bit'te nasıl çalıştırdınız?Bende hata veriyor.

• quote:

8.1 betada çalışıyormu?

Evet sorunsuz.

• quote:

San Andreas yükleyen varsa performansını anlatabilir mi?
    Cihazda geri tuşuna basınca ve başlangıça dönünce kasma oluyor mu?

Lumia 520 kullanıyorum ve atmalar oluyor ve fps tahminen 30fpsnin uzerindedir fakat tel 520 değilse yuksekse ve paralı olduğu için tercih ediyosan iyi ama yani oynanış da zor olduğu için boşver bence ama hevesini gidermek istiyosan indi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugra116

quote:

San Andreas yükleyen varsa performansını anlatabilir mi?
    Cihazda geri tuşuna basınca ve başlangıça dönünce kasma oluyor mu?

Lumia 520 kullanıyorum ve atmalar oluyor ve fps tahminen 30fpsnin uzerindedir fakat tel 520 değilse yuksekse ve paralı olduğu için tercih ediyosan iyi ama yani oynanış da zor olduğu için boşver bence ama hevesini gidermek istiyosan indi.

625'e kuracağım.Hevesimi almak ve cihazın gücünü görmek için kuracağım.Ne kadar sıklıkta atıyor?Modern Combat 4 denedin mi hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 26 Nisan 2014; 23:15:06 >
  • Beyler 2 tane uygulama kuruluyor en fazla.10 sınırına çekmek için ne yapmamız gerek?

• windows phone 8.1 ile birlikte bu uygulama sınırı 10 dan 30a çıkarılıyor. ek bilgi vereyim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindowsPhone

windows phone 8.1 ile birlikte bu uygulama sınırı 10 dan 30a çıkarılıyor. ek bilgi vereyim dedim.

Toplam kaç tane yüklediğimizi nerden bileceğiz .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardım win7 geçtim telefonu tanıtamıyorum konudaki anlatımı uyguladım ama hala bilinmeyen aygıtlarda ama bir yandada telefonu görüyor yani dosyalarımı görüyorum ama aygıtlarda bilinmeyen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperMario.

Arkadaşlar yardım win7 geçtim telefonu tanıtamıyorum konudaki anlatımı uyguladım ama hala bilinmeyen aygıtlarda ama bir yandada telefonu görüyor yani dosyalarımı görüyorum ama aygıtlarda bilinmeyen.

Dosyalar gözüküyorsa toolsda sorun olmaz bendede öyle.USB linkindekini kur.

• quote:

quote:

Arkadaşlar yardım win7 geçtim telefonu tanıtamıyorum konudaki anlatımı uyguladım ama hala bilinmeyen aygıtlarda ama bir yandada telefonu görüyor yani dosyalarımı görüyorum ama aygıtlarda bilinmeyen.

Hocam ne tools yükleniyor nede sdk 8.0 sdk7.1 yükledim.drivers pack olayını denedim oda olmadı.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ne tools yükleniyor nede sdk 8.0 sdk7.1 yükledim.drivers pack olayını denedim oda olmadı.

SDK 8.0 yüklenmiyorsa bunu yapıcaksın harfiyen.

WPToolsun standalone sürümünü indireceksin.Google'a yaz çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 27 Nisan 2014; 13:47:17 >

• Hocam teşekkürler aygıt işini hallettim meğersem rardan çıkarmak gerekiyormuş
    Şimdi power tools 1.6 standalone yükledim ama teli görmedi,zunede görmüyor çok garip.aiyingyon ile 1tane xap yükledim ama 2tanesini yüklerken hata aldım.bana bide sorunsuz xap sitesi önerirsizseniz güzel olur özellikle aiyingyong da yüklenecek.
  • quote:

Hocam teşekkürler aygıt işini hallettim meğersem rardan çıkarmak gerekiyormuş
    Şimdi power tools 1.6 standalone yükledim ama teli görmedi,zunede görmüyor çok garip.aiyingyon ile 1tane xap yükledim ama 2tanesini yüklerken hata aldım.bana bide sorunsuz xap sitesi önerirsizseniz güzel olur özellikle aiyingyong da yüklenecek.

Power Toolsda device diyeceksiniz görecek.

http://windowsphonehub.in/ var her oyun var ama bazıları çalışmıyor.Çalışmayanları yüklemeyin tavsiyem.

• quote:

quote:

http://windowsphonehub.in/ var her oyun var ama bazıları çalışmıyor.Çalışmayanları yüklemeyin tavsiyem.

Yok görmüyor ama şu çin şeyiyle gayet rahat hallediyorum :) evet dediğiniz sitedeki çoğu oluyor.Bi moliplayer yükleyemedim.Oyunları yüklüyorum ama uygulama önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

Yok görmüyor ama şu çin şeyiyle gayet rahat hallediyorum :) evet dediğiniz sitedeki çoğu oluyor.Bi moliplayer yükleyemedim.Oyunları yüklüyorum ama uygulama önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Moliplayer hatalı.Modern Combat 4, Real Racing 2, Temple Run OZ tavsiye ederim.
    Yükleme sınırınız kaç?

• Yukarıdaki arkadaş 8.1 ile 30a çıkıyo demiş çıkarsa süper olurŞuan 8,9tane yükledim,oyunlarda sıkıntı yokta şöyle kaliteli uygulamalar bulamadım.
  • quote:

Yukarıdaki arkadaş 8.1 ile 30a çıkıyo demiş çıkarsa süper olurŞuan 8,9tane yükledim,oyunlarda sıkıntı yokta şöyle kaliteli uygulamalar bulamadım.

Cihazda 1GB ram var ise San Andreası yükle.

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    el ile kendin yüklüyorsun manuel bir şekilde, dolayısıyla hangi uygulamaları yüklediğini zaten bilirsin. ayrıca sınıra ulaştığında telefon sana bununla ilgili bir uyarı verebilir. 30 uygulama yüklemesini dev unlocked cihazlar için bir yerlerde okuduğumu hatırlıyorum ama nedense şimdi arayınca bulamadım. en iyisi bunu amele yoluyla denemek olacak şu an için. Bi de arkadaşlar siz böyle yollarla cracked tarzında uygulama yükleyebiliyor musunuz? Ayrıca bu şekilde uygulama yüklemesi için cihazın internete bağlı olması gerekiyormuş doğrulama için, eğer böyleyse hiçbir işe yaramaz diye düşünüyorum. bu yolla moliplayer pro'yu satın almış gibi olur muyuz, yoksa deneme sürümünü mü kullanıyor oluruz peki.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.