Şimdi Ara

Windows Phone Unlock//Nasıl Yapılır//Her şey (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
4
Favori
17.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu baykuş mudur her ne haltsa sağlam bir linki yok mu?

Şu beta uygulamasını dışardan yüklemeyi deneyelim bir
  • Neyin betası?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir uygulama kurmam lazım şimdi benim telefonu daha önceden unlock etmiştim ben uygulamayı xap şeklinde indirip telefona atsam çalıştırabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

Hocam bir uygulama kurmam lazım şimdi benim telefonu daha önceden unlock etmiştim ben uygulamayı xap şeklinde indirip telefona atsam çalıştırabilir miyim?

Her xap çalışmaz :) windows Phone hub diye aratırsan googleda gerekli xapları bulabilirsin. İllegal olduğundan fazla açmıyorum. :) yeni konumda bu siteye ve oyun+uygulamaların içeriklerine yer vereceğim. Takipte kalmanı öneririm :)

Sorunu tam olarak cevaplayamamışım. Wp power tools aracılığıyla dediğim siteden indirdiğiniz xapları deploy edebilirsiniz. Wp power tools sorun çıkartıyosa Windows Phone 8.0 sdkdan deploy etme oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra116 -- 2 Şubat 2015; 16:11:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Arkadaşlar şu baykuş mudur her ne haltsa sağlam bir linki yok mu?

Şu beta uygulamasını dışardan yüklemeyi deneyelim bir

Baykuş programı 10 uygulama desteği vermiyor. Güncelleme yapmadıkça düzgün çalışmıyor. Windows Phone 8.0 sdkdan unlock etmeni öneririm. Konu yenilenecek takipte kalmanı öneririm :)

• Güncellemen güzel olmuş dostum ama eksiklikler var internette buldugumuz bir uygulamayı nasıl yükleyeceğiz ? Kaç tane yükleme hakkımız var vs. Bunlarıda eklersen daha iyi olacaktır. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egowest

Güncellemen güzel olmuş dostum ama eksiklikler var internette buldugumuz bir uygulamayı nasıl yükleyeceğiz ? Kaç tane yükleme hakkımız var vs. Bunlarıda eklersen daha iyi olacaktır. Şimdiden teşekkürler.

Teşekkür ederim yorumun için dediklerini de ekleyeceğim. Destek için saol

• Bu arada wp 8.0 olmış 8.1 liler için nasıl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baby-Faced Assassin -- 2 Şubat 2015; 21:15:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

Bu arada wp 8.0 olmış 8.1 liler için nasıl olacak

Oda eklenecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugra116

quote:

Oda eklenecek.

Ne zaman olur

• Arkadaslar cıhazım lumia 720 üzerınde amber öncesi 8.0 yüklü sebebide black,cyan ve denimde baş gösteren kameradaki fotograf cekim kalitesinin cok kötü olması,aslında denim yüklüydü ama root yaparak bu ilk sürüme tekrar geri döndürdüm yanlız suan cıhazı güncelleyemedigim için uygulamalarıda güncelleyemıyorum zıra bazı uygulamalar en az amber istıyor şimdi ben bu yöntemle unlock yapsam sonra istedigim uygulamanın xap dosyasını ındırsem kurabılırmıyım?

• bugra116 B kullanıcısına yanıt
    usta lınk felan yok ılk sayfada baykuşun ilk surumu lazım bana 2 den fazla yuklemeıyorum sırf bunun için uyelık açtım yardım edın lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hajkhanx33

usta lınk felan yok ılk sayfada baykuşun ilk surumu lazım bana 2 den fazla yuklemeıyorum sırf bunun için uyelık açtım yardım edın lutfen

Baykuş programına gerek yok. Windows Phone 8.0 SDK ile sınırsız xap deploy edebilirsin. Yani sınırsız xap için Windows Phone 8.0 SDK yeterli. Sadece deploy ettiğin oyun+uygulamayı sd karta taşıyacaksın. Böyle sınırsız xap deploy edebilirsin. Ayrıca baykuş programı değişti. İlk surumunu bulsa da güncellemeyi yapmadan bir işlem yaptırmıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Arkadaslar cıhazım lumia 720 üzerınde amber öncesi 8.0 yüklü sebebide black,cyan ve denimde baş gösteren kameradaki fotograf cekim kalitesinin cok kötü olması,aslında denim yüklüydü ama root yaparak bu ilk sürüme tekrar geri döndürdüm yanlız suan cıhazı güncelleyemedigim için uygulamalarıda güncelleyemıyorum zıra bazı uygulamalar en az amber istıyor şimdi ben bu yöntemle unlock yapsam sonra istedigim uygulamanın xap dosyasını ındırsem kurabılırmıyım?

Xap deploy edebilmek için oyun+uygulamanın xapı crackli olması lazım. Crackli xapıda çeşitli sitelerden temin ediliyo. Sistem .xapları ücretsiz ve bütün cihazları desteklediğinden dediğin uygulamaların crackli .xapının olduğunu zannetmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Oda eklenecek.

Ne zaman olur

8.0 ile 8.1 cihazınızıda unlock edebilirsiniz. Sadece 8.1e özel oyunları(appxbundle) nasıl deploy edileceğini sonra ekleyeceğim. Zaten 8.1e özel fazla oyun yok. Minecraft var. Mineceaft dışında bütün oyunları 8.1 cihazınıza yükleyebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oda eklenecek.

Ne zaman olur

8.0 ile 8.1 cihazınızıda unlock edebilirsiniz. Sadece 8.1e özel oyunları(appxbundle) nasıl deploy edileceğini sonra ekleyeceğim. Zaten 8.1e özel fazla oyun yok. Minecraft var. Mineceaft dışında bütün oyunları 8.1 cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Yani ilk sayfadaki yöntemi yapsam olur mu minecraft benim için önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baby-Faced Assassin -- 4 Şubat 2015; 22:50:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oda eklenecek.

Ne zaman olur

Yani ilk sayfadaki yöntemi yapsam olur mu minecraft benim için önemli değil

evet olur.

• Şimdi bilgisayarda yapmaya çalışıyorum olmuyor win 8.1 pc pro
  • quote:

Şimdi bilgisayarda yapmaya çalışıyorum olmuyor win 8.1 pc pro

Benim hem tel hem pc win 8.1 oluyo. Tam olarak nerede hata aldığını söylersen yardım edebilirim.

• quote:

quote:

Şimdi bilgisayarda yapmaya çalışıyorum olmuyor win 8.1 pc pro

Benim hem tel hem pc win 8.1 oluyo. Tam olarak nerede hata aldığını söylersen yardım edebilirim.

Link i indirdim register falan yazmıyor videolu anlatımı yapayım dedim başka site çıktı yani link i indirdiğimde 3 veya 4 klasörlü dosya çıktı ben şimdi ne yaparak unlock edebilirim

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.