Şimdi Ara

Windows Phone Unlock//Nasıl Yapılır//Her şey (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
4
Favori
17.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • berkay reyizin dediği yolla lumia 520de subway oynyorum kasmıyor beyler tr2 de var
  • bugra116 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben unlock u kaldırabilmek için telefonumdan ayarlar-hakkında-telefonu sıfırla bölümünden denedim dün akşam.Ekranda yüklenme belirtisi var hareket ediyor sürekli ama 1 gün oldu yani takıldı.nedeni ne olabilir?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThiefInShadows

Hocam ben unlock u kaldırabilmek için telefonumdan ayarlar-hakkında-telefonu sıfırla bölümünden denedim dün akşam.Ekranda yüklenme belirtisi var hareket ediyor sürekli ama 1 gün oldu yani takıldı.nedeni ne olabilir?..

Eğer sıfırlama işlemi bittiyse ki üzüldüm donduğuna bataryayı çıkar. Unlock gitmemişse Windows Phone SDK 8.0 kur ardından Windows Phone Developer registrationu aç unregistere bas eski haline dönecektir.

-unlock kaldırma ilk mesaja ekliycem.-

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNCELLENMİŞTİR LİNKLER SORUNSUZDUR.

Bataryayı nasıl çıkaracağım ki?
  • quote:

Bataryayı nasıl çıkaracağım ki?

Hala donmuş halde mi ? Şarjı bitmedi mi ? Kapağını açacaksın batarya karşında zaten.

• Arkadaşlar bu işlem sonucunda garanti devam ediyor mu? Nokia çare garanti devam ediyor yazıyor mu? Yazıyorsa da doğru mu? Devam ediyorsa bende yapacağım. Merak ettim o yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emz

Arkadaşlar bu işlem sonucunda garanti devam ediyor mu? Nokia çare garanti devam ediyor yazıyor mu? Yazıyorsa da doğru mu? Devam ediyorsa bende yapacağım. Merak ettim o yüzden.

Unlocku Nokia çıkardı uygulama/oyun yapabilmemiz için sen duşun orasını da. Garanti dışı kalırsa da unlocku kaldırıp garantiye verdiğinde hiçbir sorun çıkmıyor(olmuş bir olay internette araştırabilirsin)

unlocku kaldırmak çok kolay bir işlem tek tıkla uğraştırmaz. Unlocku kaldırmayı ilk mesajın altına yazdım Kolay Gelsin.

Bitti şarjı.Taktım şarja.Sonra tekrar aynı şekilde dönmeye koyuldu.Şu şekilde 2 gündür dönüyor ;

Windows Phone Unlock//Nasıl Yapılır//Her şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Docta -- 14 Şubat 2014; 19:16:58 >
  • quote:

Bitti şarjı.Taktım şarja.Sonra tekrar aynı şekilde dönmeye koyuldu.Şu şekilde 2 gündür dönüyor ;

Bak şimdi tamamen kapansın telefon. Kapandıktan sonra ilk ses kapamaya sonra Home tuşuna hani şu bastığımızda ana menüye donen. Sonra kilit tuşuna basarak aç açılana kadar bekle sonra çek sıfırlaması lazım böyle hatırlıyorum olmazsa diye bakıyım netten sende o ara dene.

edit:Nokia Lumia
    •Switch off your phone.
    •Press and hold Camera + Power + Volume Down buttons.
    •After few seconds, the phone will vibrate.
    •Release the Power button alone holding the Camera and Volume Down button.
    •After 5 to 10 seconds release both the buttons.

buna bakılacak olursa telefonu tamamen kapat ilk kamera tuşu sonra kilit sonrada ses kısma tuşuna basılı tutarak aç telefonu. Biraz bekle sonra kilit tuşundan çek ama kamera ve ses kısma tuşundan çekme. Böyle birşey diyo ama. Dene Bi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra116 -- 14 Şubat 2014; 19:34:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Dünden beri ses kısmada sorun yaşıyorum çok aşırı sert basıyorum nadiren çalışıyor.Demin telefon söktüm ama bi çözüm geliştiremedim.Sonuçta çalışıp çalışmadığını göremiyorum telefon da sadece şu aptal şeyler donuyor.
  • quote:

Dünden beri ses kısmada sorun yaşıyorum çok aşırı sert basıyorum nadiren çalışıyor.Demin telefon söktüm ama bi çözüm geliştiremedim.Sonuçta çalışıp çalışmadığını göremiyorum telefon da sadece şu aptal şeyler donuyor.

Yukarıdaki işlemi dene,olana kadar donuyosa zaten ya bu yöntem ya garanti

Buton çalışmıyor işte.Şu an telefonu söktüm.Bu halinde deniyorum ama sonuç yok.
  • quote:

Buton çalışmıyor işte.Şu an telefonu söktüm.Bu halinde deniyorum ama sonuç yok.

Nokia Destek Forum sayfasına hoş geldiniz.

Telefonunuz yanıt vermiyorsa veya takılı kalmışsa, şunu deneyin: 15 saniye boyunca Sesi alçalt ve Açma/kapatma düğmelerini basılı tutun. Bu, telefonunuzu düzgün bir şekilde yeniden başlatacaktır. Bu işe yaramazsa, işletim sistemini sıfırlama yoluna gidiniz.

1. Adım
    Şarj cihazının bağlantısının kesik olduğundan emin olun.
    1- Gücü Kapalı duruma getirin.
    2- Sesi alçalt tuşunu basılı tutun ve şarj cihazını takın, işlem başarılı olursa ekranda bir ünlem işareti (!) gösterilir.

2. Adım
    Ardından, Tuşları aşağıdaki sırayla girin:
    1-Sesi yükselt
    2-Sesi alçalt
    3-Açma/Kapatma
    4-Sesi alçalt

3. Adım
    Telefon sıfırlanır ve otomatik olarak başlatılır. Bu işlem birkaç dakika sürebilir.

Uyarı: Telefonunuzun sıfırlanması, telefonunuzu ilk açtığınızdaki durumuna döndürecektir. Kısa mesajlar ve satın aldığınız ve indirdiğiniz (yeniden indirilebilir) uygulamalar dahil telefondaki tüm kişisel içeriğiniz silinecek ve telefonunuz fabrika ayarlarına geri yüklenecektir.

Umarım faydalı olmuştur.

Teşekkürler

Nokia destek sayfasından yönetici sorunu böyle çözmüş. Bu durum batarya %80nin altında olduğunda birde depolamanın az olduğunda görülürmüş. Garanti ve bu yöntem dışında flaşlama var fakat oda garanti devre dışı kalıyo.

Benimki zaten garanti dışı.Flaşlama nedir?Sesi alçaltma butonu çalışmıyor dediğim gibi.
  • quote:

Benimki zaten garanti dışı.Flaşlama nedir?Sesi alçaltma butonu çalışmıyor dediğim gibi.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=69545461&p=1 bu yardımcı olur belki.

Hocam tornavida ile kurcalıyordum alt tuşu.Sonra şarjdan çıkarttım.Taktım.İşlem bitti dedi fabrika ayarlarında yeni telefon gibi kurulumu yaptım şimdi.Herhalde baya bir şey birikmiş.Silmek bu kadar zaman aldığına göre.Neyse hayırlısı ile unlock u yapıp 10 uygulamanın tadını çıkaracağım
  • bu ne ya kaç dakkadan beri böyle
  • quote:

Hocam tornavida ile kurcalıyordum alt tuşu.Sonra şarjdan çıkarttım.Taktım.İşlem bitti dedi fabrika ayarlarında yeni telefon gibi kurulumu yaptım şimdi.Herhalde baya bir şey birikmiş.Silmek bu kadar zaman aldığına göre.Neyse hayırlısı ile unlock u yapıp 10 uygulamanın tadını çıkaracağım

Hayırlısıyla kardeşim :) olursa cidden sevineceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugra116

quote:

Hayırlısıyla kardeşim :) olursa cidden sevineceğim.

Şu an baykuşlu programı indiriyorum,haberdar ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.