Şimdi Ara

Windows resim ve faks görüntüleyicisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows resim ve faks görüntüleyicim çalışmıyor..."Birlikte aç" penceresinde jpeg dosyalar "Windows resim ve faks görüntüleyicisi" ile açılacak olarak duruyor. Ancak klasör içinde resim dosyalarına tıkladığımda resimlerim açılmıyor...Nedenini ve ne yapmam gerektiğini bilen varmı...Şİmdiden teşekkürler...

• Resim dosyalarına sağ tıkla birlikte aç de ve gelen pencerede " bu tip uygulamalar için bu programı kullan" kısmını isaretleyerek programını seç ve tamam de.

Resime bir göz at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X Files -- 30 Mart 2005, 9:28:28 >
  • ACDSee programını kur istediğin resme çok rahat bakarsın.
  • Teşekkürler ama çözüm olmadı...Zaten onu denemiştim...
  • resimleri acmak istediginde hic mi acmiyor yoksa windows resim ve faks goruntuleyiciyi disinda baska bir program araciligiyla mi aciyor ?
    eger her zaman resim formatlarini windows resim ve faks goruntuleyiciyi de acmak istiyorsan :

araclardan klasor seceneklerine gel
    ordan dosya turlerine gel
    alttaki listede jpe, jpeg, jpg, gif gibi resim formatlarini bul
    altta degistir butonuna tikla
    ordan windows resim ve faks goruntuleyiciyi sec
    tek tek bu resim formatlarina ayni ayari yap
  • farklı program kurmuş olmalısın o yüzden o program altında açıyordur yada makinanda virüs vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtiss

resimleri acmak istediginde hic mi acmiyor yoksa windows resim ve faks goruntuleyiciyi disinda baska bir program araciligiyla mi aciyor ?
    eger her zaman resim formatlarini windows resim ve faks goruntuleyiciyi de acmak istiyorsan :

araclardan klasor seceneklerine gel
    ordan dosya turlerine gel
    alttaki listede jpe, jpeg, jpg, gif gibi resim formatlarini bul
    altta degistir butonuna tikla
    ordan windows resim ve faks goruntuleyiciyi sec
    tek tek bu resim formatlarina ayni ayari yap

Teşekkürler...Ama bu da bir sonuç sağlamadı...Farklı bir programda kurmadım bilgisayara.. Resimlerin üzerine gelip tıkladığımda hiç bir hareket olmuyor.Sağ tıklayıp önizlemeye bastığımda yine bir hareket olmuyor. Kaspersky AV var..Virüs olacağınıda sanmıyorum...Offf nerden çıktı şimdi bu yaaaa...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yokmu arkadaşlar derdime bir çareee...
  • quote:

Orjinalden alıntı: carlito83

ACDSee programını kur istediğin resme çok rahat bakarsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: CoNeWaR

Resim dosyalarına sağ tıkla birlikte aç de ve gelen pencerede " bu tip uygulamalar için bu programı kullan" kısmını isaretleyerek programını seç ve tamam de.

Resime bir göz at.

• o resimleri paintte aç sonra farklı kaydet de gif ya da jpeg tekrar kayıtla bir de bu şekilde windows faks ve resim görüntüleyicisinde açmayı dene bakalım olucak mı
  • aynı sorun bende de var şu an lütfen yardımm
  • quote:

Orjinalden alıntı: djgockhan
    aynı sorun bende de var şu an lütfen yardımm

http://forum.donanimhaber.com/m_9732702/mpage_1/key_//tm.htm#9732702
  • aradan çok uzun zaman geçmiş aynı sorunla karşılaşabilecek arkadaşlar için yazıyorum

SIRASYLA

Başlat
    Çalıştır
    regsvr32 %windir%\system32\shimgvw.dll yazıp tamamlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaterialGirl

aradan çok uzun zaman geçmiş aynı sorunla karşılaşabilecek arkadaşlar için yazıyorum

SIRASYLA

Başlat
    Çalıştır
    regsvr32 %windir%\system32\shimgvw.dll yazıp tamamlayın

bende işe yaramadı.çözümünü bilen var mı:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.