Şimdi Ara

windows server 2003 açılış sorunu yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows server 2003 açılış sorunu yardım...
    arkadaşlar windows 2003 server açılış yaparken her seferinde ctrl alt del tuşlarından bıktım bunların bir iptal yolu vardı ben şimdi unutmuşum bir tarif edeniniz varmıdırki hemen direk masaüstü çıksaydı çok iyi olurdu tşk ederim.

•  windows server 2003 açılış sorunu yardım...
  • Genç adı üstünde 2003 Server, Server kullanıpda oturum açma ekranı gerksizliğini anlayamadım.
  • 1. yol: MaedHrOS

ayrica 2 yol daha var
    2. yol: tweak ui programinda gerekli ayar yerini bulursun. (minicik bir programciktir.

3. yol: registry de kullanici adi-sifre yi girecek bi kac anahtar olacakti, ayarla calisir.

2003 64bit kullandim. bilgisayarima basinca aciliyordu
  • teşekkürler arkadaşlar valla bravo ben yerini unutmuştum bir çok forumlara yazdım bilen çıkmamıştı tşk
  • arkadaşlar bir ricam daha olacak bu ctrl alt dan sonra birde kullanıcı sorgulamasınıda nasıl es geçeriz hiç görünmeden hemen masaüstü çıksın istiyorum zira yanlız ben kullanıyorum şifre koymama hiç gerek yok bir çözümde buna üretebilirmisiniz?
  • var var çok yol var gpedit.msc dende yapılır ben yazmaya üşendim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real
    2 yol var (sifreli kullanicida, sifresiz de olur ama sifreli kullanmak bagzi programlarin calismasi icin daha saglikli)
    2. yol: tweak ui programinda gerekli ayar yerini bulursun. (minicik bir programciktir.

3. yol: registry de kullanici adi-sifre yi girecek bi kac anahtar olacakti, ayarla calisir.

2003 64bit kullandim. bilgisayarima basinca aciliyordu

onceki cevabima Bursada jant taktirip bi daha koyuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 8 Şubat 2008; 17:44:26 >
  • hayır hiç gerek yokki buna gpedit.msc yide ben eklemiş olayım işte fenamı :D
    senin yollarda doğru tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.