Evimde 2 adet internet bağlantım var. Biri 8mbit sınırsız, diğeri 4mbit sınırsız. Kendime bir oda yaptım. Sadece multimedia odası :) Geçen gün aklıma bir şey geldi ve hemen hayata geçirdim. Eski pc parçalarını topladım ve bir sunucu haline getirdim. Özelikleri öle çok ahım şahım değil. Windows 2003 'ü kurdum ve remote connection açtım. 8mbit 'lik adsl bağlantımı ethernet ka Yalnız şöyle bir sorunum var. Remote olarak sadece 8mbit bağlantının ağından sunucuya erişebiliyorum. Satatic ip'm yok. Modem'im airteis ve dynip, dyndns gibi olayları kabul ediyor. Acaba ben bu sunucuma, dışarıdan herhangibir bağlantıdan nasıl remote erişimi yapabilirim? Bunun herhangibir ayarı varmıdır?
Herkese selamlar.
airties modemlerde dyndns desteği vardır, emin olun. Cümleniz yarım kalmış tam anlayamadım gözden geçirirseniz mesajınızı iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: SENHAN Merhaba Evimde 2 adet internet bağlantım var. Biri 8mbit sınırsız, diğeri 4mbit sınırsız. Kendime bir oda yaptım. Sadece multimedia odası :) Geçen gün aklıma bir şey geldi ve hemen hayata geçirdim. Eski pc parçalarını topladım ve bir sunucu haline getirdim. Özelikleri öle çok ahım şahım değil. Windows 2003 'ü kurdum ve remote connection açtım. 8mbit 'lik adsl bağlantımı ethernet ka Yalnız şöyle bir sorunum var. Remote olarak sadece 8mbit bağlantının ağından sunucuya erişebiliyorum. Satatic ip'm yok. Modem'im airteis ve dynip, dyndns gibi olayları kabul ediyor. Acaba ben bu sunucuma, dışarıdan herhangibir bağlantıdan nasıl remote erişimi yapabilirim? Bunun herhangibir ayarı varmıdır? Herkese selamlar.
Aylik sabit ip bedeli 3 TL.. dyndns, no-ip, dynip ile ugra$manin bedeli ise paha bicilemez..