Arkadaşlar bilgisayarın kullanıcı kısmını şifreledim adminstorüde şifreledim.Bilgisayrın sahibi kardeşinin açabildiğini ve içini kurcaladığını söylüyo.Evet şifre kırıcı cd den şifre kırılabiliyo.Fakat kardeşi onu yapacak kapasitede değil.Sormak istediğim başka bi yöntemle yani cd falan takmadan kırmanın imkanı var mı?Ya da bilgisayar açıkken yeni hesap oluşturup bunu gizlemiş olabilir mi?
Sorum saçma gelebilir ama çok önemli benim için.Bahsettiğim kişi kız arkadaşım.Eğer kardeşi pc ye ulaştıysa yandık!!!!
bu sorunun cevabı administrator şifresini pc kurulurkenmi yoksa sonradan kullanıcı hesaplarındanmı belirlediğiniz sorusunun cevabına göre değişiklik içeriyor.
şayet cevabınız ikinci şık ise yani xp kurulumunda administrator şifresi makinayı kuran kişi tarafından boş olarak geçildiyse kullanıcı adı ve şifre istenilen ekranda ctrl+alt+del (bu tuş kombinasyonundan tam emin değilim) yaparak kullanıcı adı kısmı boşaltılıp kullanıcı adına administrator yazıp şifre boş bırakılarak makine açılabiliyor.
kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme